Ma 2025 június 29. Péter, Pál napja van. Holnap Pál napja lesz.
9037f62b9dcf6364c8d5f9b409d4a8ff.jpg

Flag-gasztro magazin: Húspástétom

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Húslevesben főtt és megmaradt húsokból, zöldségekből készül ez a pástétom. Frissen sült forró pirítóssal, ropogós zöldségekkel kitűnő vacsora válik belőle!

Hozzávalók:

  • Levesben főtt hús
  • Főtt répa
  • 1 kisebb fej nyers vöröshagyma
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 2-3 ek. Tejföl
  • Só, bors
  • Ízlés szerint mustár
  • Igény szerint főtt tojás
 
 
A főtt húst lefejtjük a csontról, és a főtt répával együtt késes betétű robotgépben/hagyományos darálóval ledaráljuk. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, és annyi tejfölt, hogy kenhető, stabil masszát kapjunk.
 
Sóval, borssal, mustárral ízesítjük, esetleg felkockázott főtt tojással dúsítjuk.
 
Hagyjuk a hűtőben érni néhány órán át.
 
 
Szerző: 5PL 
 
További receptek, információk itt találhatóak: 
]]>http://garffyka.blogspot.com/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1582) Kultúra (9) Heti lámpás (399) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (545) Történelem (19) Autómánia (61) Gazdaság (739) Egészség (50) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Mozaik (83) Flag gondolja (40) Belföld (11) Tereb (146) Nézőpont (1) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (8386) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2985) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>