Ma 2024 április 13. Ida napja van. Holnap Tibor napja lesz.
b38070d8c5031863d5c2b8527076647b.jpg

Ez történet Hollywoodban…VII.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Heti első mozis blokkunkból kiderül, hogy a A bukottak bosszúja mennyit kaszált az első hétvégén, megmutatjuk nektek Sherlock Holmes-t és Watson is előkerül. Illetve hangolódunk egy kicsit a heti filmünkre is, jön ismét a Jégkorszak.

A bukottak bosszút álltak

 Mint azt sokan biztosan tudjátok, az év 26. hete a Transformers második részétől volt hangos. Nem is nagyon jutott hely más filmnek mellette, és mintha a hírek is sokkal lassan csordogált. De ettől még nem állt meg az élet. Egyelőre még csak becsült adatokkal tudunk szolgálni, de így is hatalmas adatokat kell megosztanunk.
 
A film az első hetén, jelen esetben szerdától vasárnapig terjedő napokon összesen több mint 200M $-t szedett össze. Ez bőven meghaladja az első rész eredményeit, mármint az első napokra vonatkoztatva, és már vissza is hozta a hivatalos készítői költségeket. A héten jövünk egy hosszabb elemzéssel is a bevételekről, kritikusi fogadtatásról, addig is olvassátok el a már korábban megírt véleményünket a filmről.
 

* * *
 
 
A név a régi, a stílus teljesen új
 
A közelgő Sherlock Holmes filmmel kapcsolatban sokszor fog még elhangzani, hogy az eddigiekhez képest egy teljesen más világban fogunk újra találkozni a nyomozóval. De ha bedobom a kalapba Guy Ritchie nevét, akkor gondolom senki sem fog csodálkozni azon, hogy nem egy megszokott feldolgozással lesz dolgunk.
 
Ha nem sikerült volna felkelteni az érdeklődéseteket a film iránt, akkor ideje megjegyeznem, hogy Robert Downey Jr. lesz a címszereplő megformálója, illetve Jude Law alakítja hűséges társát, Watson-t. Ebből következik, hogy 2010 ismét Robert éve lehet. Sokan emlékezhetünk még 2008-ra, amikor hatalmasat robbantott Vasemberként, és a Trópusi vihar filmes sztárjaként is maradandót alkotott. Felesleges említenem ezek után, hogy ha nem lett volna a Sötét Lovag a popcorn mozik koronázott királya egy évvel ezelőtt, akkor a Vasember és Robert ülne most ezen a képzeletbeli trónon.
 
 
 
Visszatérve a filmhez, először nézzétek meg a trailert, a linkre kattintva még karakter poszterrel is megajándékozunk titeket.
 
 


 

 * * *
 
 
 Ismét Jégkorszak
 
A héten kerül a hazai és az amerikai mozikba is a Jégkorszak harmadik része, ami jelen esetben A dínók hajnala alcímet kapta. Kellemes kikapcsolódás lehet ez az egész család számára, főleg akkor ha már meguntuk a robotok küzdelmét. A film szerdától a mozikban lesz, és amit a vetítéssel kapcsolatban mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy az arra alkalmas mozikban, 3D-ben is látható lesz.
 
Innentől kezdve érdemes tehát azon gondolkodnunk, hogy vajon egy jó történetet fogunk kapni, vagy csak a látvány lesz erős? Erre a választ a héten biztosan megadjuk majd, addig is hangolódásként nézzétek meg a film egyik trailerét.
 
 
 
 
 
 
 
* * *
 

Csak egy kép: Megérkezett Alice!
 
Az előző héten bemutattuk nektek Alice csodaországban szereplőit. Már akkor sokan feltehettétek a teljesen jogos kérdést, hogy „jók ezek a képek, de hol van Alice?”. Mindenki nagy megelégedésére, csillapíthatjuk egy kicsit hiányérzetünket, hiszen Alice megérkezett.
 
 
 
 

 

 

 

 


teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (7) Egészség (50) Heti lámpás (312) Életmód (1) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Történelem (18) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7536) Nézőpont (1) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Vetítő (30) Jobbegyenes (2786) Tereb (146) Flag gondolja (36) Gazdaság (704) Irodalmi kávéház (537) Nagyvilág (1310) Politika (1582) Belföld (10)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>