Ma 2024 június 24. Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
Lendvai Ildikó aljas húzása

Lendvai Ildikó aljas húzása

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nem vicc! Ezt üzente a magyaroknak.
Szegény Hadházynak kár volt strapálnia magát, nem aláírást kellett volna gyűjtenie, hanem rókavizeletet.

„Ha nem tudják, mivel lepjék meg szeretteiket karácsonyra, én megmondom. Menjenek tutira! Aminek mindenki a legnagyobb hasznát venné, az a rókavizelet. Kiderült, hogy ez abszolút védelem a tolvajok ellen. Jó, egyelőre csak a fatolvajok ellen, erről olvastam a népszerű online portálon, sőt – elmélyedve a témában – egy agrároldalon is. 

De ki tudja, hátha ki lehet terjeszteni a hatást más lopások megakadályozására is! A dolog úgy működik, hogy karácsony előtt a megóvandó fenyők törzsét bekenik rókavizelettel. Ennek az a tulajdonsága, hogy szobahőmérsékleten elviselhetetlen bűzt kezd árasztani, így a falopások száma minimálisra csökken, kizárólag a krónikus orrdugulásban szenvedők eshetnek kísértésbe.

Na most képzeljék el, egyszerűen csak ráfröcskölünk egy kis rókavizeletet egy-egy bankra, kastélyra, uniós alapra! A sok gyanús figura szokás szerint hazaviszi, és máris elárasztja a büdös. Még a ruhájukba is beivódhat, és innentől könnyedén felismerhetjük őket.

Nem kell ide Európai Ügyészség (a hazai meg úgyis minek), szegény Hadházynak kár volt strapálnia magát, nem aláírást kellett volna gyűjtenie, hanem rókavizeletet. Azt írják, a borz bűzmirigyéből kivont váladék is jó, de azt macerásabbnak ítélem. Talán könnyebb a rókákat bilire szoktatni, a népmesék szerint okos állatok.

Utánanéztem a vadászboltok oldalain, hol lehet kapni. Jó hírem van. Nem kell télvíz idején a rókák után rohangászniuk az erdőben, hátizsákjukban egy éjjeliedénnyel. Árulnak szintetikus rókavizeletet is, egy flakon négy- és ötezer forint között van. Hát most mondják meg, mit kapnának ennyiért máshol? Ez egy kiló jobbfajta szaloncukor ára, pedig annak még szaga sincs. A rókavizeletet csak becsomagolják karácsonyi papírba, rá egy ezüstmasni, fenyőgally, és már tehetik is a karácsonyfa alá.

Csak arra kell vigyázni, hogy a gyerek ne kezdjen el vele vízipisztolyozni otthon. Meg arra, hogy a rendelésnél ne keverjék össze a kínálatban szintén szereplő szintetikus vaddisznóondóval és őzvizelettel, azok hatásmechanizmusát nem ismerem, és nem biztos, hogy szükség van rájuk a háztartásban.

Vannak más ajándékötleteim is. Orbán Viktor-mellszobrot négy színben már tavaly is hirdettek (vigyázat: a bronz kicsit drágább a fehérnél), valamint szilveszterre Németh Szilárd- , Schmidt Mária- és egyéb álarcot is, szinte bagóért. 750 forint volt darabja, és ami ennél is nagyobb előny, egy éjszaka után le lehetett venni. Nem azért, de fénykoromban az én portrémmal árultak lábtörlőt is az indulatosabb fideszesek számára. Persze Gyurcsányé drágább volt.”

Az eredeti, teljes írást ]]>itt olvashatja el]]>.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2819) Életmód (1) Történelem (18) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Politika (1582) Autómánia (61) Vetítő (30) Mozi világ (440) Gazdaság (711) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Nagyvilág (1310) Tereb (146) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Belföld (11) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (537) Mondom a magamét (7668) Szépségápolás (15) Heti lámpás (320) Kultúra (9)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>