Ma 2022 június 26. János, Pál napja van. Holnap László napja lesz.
Hazudik Orbán Viktor?

Hazudik Orbán Viktor?

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)
Böcskei Balázs dermesztő ámokfutása.

Böcskei Balázs politológus nehezen tudta leplezni indulatait. Deák Dániel politológuskollégájával vitázva a szokottnál is fehérebb arccal próbálta jelentékteleníteni Orbán Viktornak a Kormányinfón elhangzott megállapításait az ATV-n.

Bár csütörtök óta lényegében nincs olyan háttérműsor se a tévékben, se a rádiókban, amelyekben nem hivatkoznak a nemzetközi sajtókonferencián elhangzottakra, Böcskei mégis görcsösen ragaszkodik hozzá, hogy az egész Orbán által megtartott Kormányinfónak semmi értelme nem volt.

Kifejezetten utálta, hogy a migrációs kérdés került a középpontba, nem pedig a választási kampányban az ellenzék részéről unásig ragozott oktatás vagy az egészségügy. Szinte kiütést kapott attól, hogy a kormány nem foglalkozik üzleti ügyekkel, miközben ő arról álmodozott, hogy a tiborczozással, a mészárosozással, a magánrepülő használatának orra alá dörgölésével majd padlóra viszik a miniszterelnököt.

Aztán mikor látta, hogy ebből nem lesz semmi, akkor a vitában megengedte magának azt a gircses-görcsös kiszólást, hogy – kis túlzással – lehülyézze, leegyügyűzze vitapartnerét, Deák Dánielt és a Fidesz szavazókat, akik elhiszik a kormányfőnek, hogy a politika és az üzlet Magyarországon elválasztódik.

Holott ez a válasz a nemzetközi hírügynökségek jelen lévő tudósítóinak is megfelelő volt, nyomát sem lehetett látni soraikban semmiféle tiltakozásnak.

Rosszul érintette Böcskeit az is, hogy a miniszterelnök megjelölte: Magyarországon hatvanhat Soros-szervezet működik, tudjuk, a bevándorlás elősegítése érdekében. Szerinte „ezekre a mondatokra nem szabad ugrani, mert itt nem a valóságról, hanem csak konstruált valóságról” van szó. Mondhatjuk ezt úgy is, hogy a miniszterelnök Böcskei szerint hazudik. A vitában továbbá arról is meg akarta győzni a nézőt, hogy minden ellenzéki párt kerítéspárti, tehát bevándorlásellenes. A kutya se hitte el neki, persze, de azért minden erejét összeszedve kötötte az ebet a karóhoz. Sikerült is ezzel még inkább nevetségessé tenni önmagát.

Ezek után, aki megnézte a műsorral kapcsolatos kommenteket Deák Dániel Facebook oldalán, érdekes felfedezéseket tehetett. A műsorral kapcsolatos mintegy ötven alaphozzászólásból egyetlen egy kommentelő számára volt elfogadható Böcskei szereplése.

Íme, néhány hozzászólás.

Katalin Bárdyné: „Deák Dániel egy profi! Intelligens, okos, felkészült! A kevesebb hozzászólásával is többet mond! Van benne alázat!”      

Péterné Katalin Iványi: „Javaslom az összes balliberális ellenzéknek, mediamunkasoknak, járjanak el, tegyenek feljelenteseket az illetékes hatóságoknal, mert már nagyon unalmas a diktatorozas, a gazszereles, a repülőzes, stb. Mert tele van a hociponk. Milyen szörnyű hallgatni ezeket a piti embereket.”

Agi Laci: „A kormány szóban, tettben, írásban, bebizonyította már, hogy a migráció ellen harcol, Orbán Viktor vezetésével, az EU vezetésével ellentétben... Ugyanakkor az ellenzéki pártok az EU parlamentjében is a hazánk ellen voksoltak, ezzel a legundorítóbb és nyilvános hazaárulást követték el. ...ezek után is képesek, nyilatkozni úgy, hogy ők mégis, bevándorlásellenesek.... hát , van bőr...!”

Vilmos Gróf Ladoczki: „Ezt higgadtsagot, Dániel, tanitani kellene. Én rájuk bontottam volna a studiot. Egon is egy kancso provokator [Rónai Egon műsorvezető]. Velejéig romlott fizettet csicska. Daniel, gratulalok!”

Természetesen kíváncsiak voltunk Böcskei Balázs Facebook oldalára is. Ő azonban nem osztotta meg a beszélgetésről készült videót. Talán nem véletlenül.

Horváth K. József - ]]>https://leander.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Vetítő (30) Egészség (50) Történelem (15) Nagyvilág (1465) Belföld (7) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (6144) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Irodalmi kávéház (513) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (665) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Politika (1581) Jobbegyenes (2340) Életmód (1) Mozaik (83) Tereb (141) Heti lámpás (259) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>