Ma 2021 március 07. Tamás napja van. Holnap Zoltán napja lesz.
bitangok00.jpg

A dicsőséges márciusi Pukli-felkelés története

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Ő lesz a Megváltó. Mi már tudjuk. Alig egy nap, és jön a Forradalom! A tavasz szele új időt és új kort igér! Érkezik Pukli fehér lovacskán.

A Soros-támogatta Hungaroszandersz. Mivel jövőbelátó képességgel is rendelkezünk, ezért megírtuk előre a  2016-os Nagy Márciusi Forradalom és Tanárköztársaság krónikáját.


március 30.: Vörös Hajnal, Fehér Ló. Pukli egy órára megállítja az életet, a nép egy emberként csatlakozik az akcióhoz. Az események elindulnak. Az MSZP elnökválasztásán Szanyi Kapitány kihirdeti a fegyveres harcot.

április 3.: Lerohanják Újpest felöl a várost a vörös kozákok, Szanyi Kapitány kiüríti az italboltokat, rekvirálja az összes grúz konyakot, és elindul Újlipótváros felé. Délről Kunhalmi Zsandárk Csepelről Pesterzsébetre vonulva egyesül Botka szegedi gárdájával.

április 4.: „Április négyről szóljon az ének!” A Ferenciek terét visszanevezik az ott egyesülő csapatok Felszabadulás térnek, önfeledten eléneklik a nap dicsőségét zengő egykori dalt. Megindulnak kelet felé. Balmazújvárosig ellenállás nélkül törnek előre.

április 5.: A palóc regiment Tarján felöl érkezve foglalja be Újpalotát. Eközben Kész Zoli Veszprémben szervezi a bakonyi betyársereget! Megmozdul Miskolc! Felébred Pécs! Előtör az „ötödik hadoszlop” fegyvert ragadnak a pedagógusok, a nővérek, az orvosok és a buszvezetők. Csatlakozik a MÁV. Pukli beszédet mond: „Dózsa óta nem volt ilyen csodás momentum!” Az uránbányászok megindulnak Pest felé.

április 11.: Slampoéták ünneplik a Költészet és Forradalom napját. A nap délutánján megkezdődik Buda ostroma. Könnyek között éneklik az Uránváros c. dalt, miközben sortüzeket kapnak a Gellért tér felöl, de ez nem tudja feltartóztatni őket, nem állnak meg egészen a Libegőig.

április 13.: A debreceni ellenforradalmi rongyosbrigádot Szolnoknál állítja meg a helyi lázadókból álló dicsőséges Partizánbrigád. A Forradalmat támogató román testvéreink közbelépnek, és ronggyá napalmozzák a Fidesz fészkét jelentő tiszántúli hátországot. Előrenyomulnak a Tiszáig. A Nagyállomás póznáin fideszesek lógnak, Szolnok, Nyíregyháza elkeseredett népe atrocitásokat jelent. A trafikboltokra felfestik, hogy JUDEN FIDESZES. Elkezdődik Hosszú Slukkok Éjszakája.

április 14.: Megkezdődnek az amerikai bombázások. A CÖF-öt a Dózsán lerohanják egy jobb élet reményében az ózdi cigánybandériumok. Orbán beveszi magát a titokzatos felcsúti luxushaciendára, de a 444 harci drónjai ŕádöntik. Szily László az Indexes Egység élén puszta kézzel töri ki Nárcisz nyakát. A maradék Orbán családot elfogják és a pincében lövik halomra. A dácsát lerombolják, a helyét Ángyán parasztbrigádjai beszántják. Földosztás. Mészáros Lőrincet a tömeg meglincseli. A legenda szerint a legkisebb Orbán lány megmenekült és Putyin bújtatja titokban Anasztázia Orbanova név alatt.

április 15.: A felcsúti csata. A stadionba terelt fideszesekre rárobbantják az épületet. Eközben Pesten az Az A38 legénysége fellázad és sortűzzel lövi szét a Duna parton a Parlamentet. A Gólyában a fiatal értelmiségiek serényen nyomtatjak a Gender Nélkül című forradalmi röpiratot. a Migszolosok délről várják a testvéri iszlám felszabadítási frontot. Áttörik a GYODÁt, Ásotthalmon rendezik be bázisukat. Ellenállás nélkül vonulnak Kecskemétig.

április 20.: Orbánbasi a felcsúti erdőkben védekezik maroknyi megmaradt emberével. Heller Ágnes méltóságteljes beszédet mond a rádióban mint az 5. FORRADALMI KÖZTARSASAG kinevezett elnöknője. Megalakul az Ideiglenes Bizottságot Előkészítő Forradalmi Tanács Kerekasztal.

április 21.: Jobbikos szabadcsapatok merényletet próbálnak megkísérelni Heller Ágnes köztársasági elnöknő ellen, de a lövés nem talál. Felgyorsulnak az események, a gyilkosnak szánt lövedéket felfogja az elé vetődő Kunhalmi Ágnes. A temetés harmadnap egyben tömegrendezvénnyé alakul, a Nép kifejezi gyászát és szeretetét. Demszky Gábor főpolgármester róla nevezik el a II. János Pál teret. A feldühödött tömeg ledönti a Tisza és a Bethlen szobrot, felgyújtja a Fradi stadiont.

április 26.: Lázár Jánost megtaláljak egy mindszenti tanyán bujkálva, kezdetét veszi a Felcsúti Per. A népbíróság 10 perc alatt döntésre jut, Lázárt a lerombolt Stadion mellett lelövik. Rogánt a szlovén határon fogják el. Ő is a vádlottak padján, az ítélet hasonló.

május 1.: Az első szabad „munka ünnepe”. Aznap Károlyi szobrát 30 méteres nagyságban állítják fel a lerombolt Tisza szobor helyén, mellékalakja a Forradalom Hőse, Kunhalmi Ágnes lesz. Simicska Lajos a Hazafias Népfront elnökeként fogad örök hűséget az 5.Köztarsasag miniszterelnökének, Pukli Istvánnak. Gyurcsányt a Nemzeti Színházba viszi az ünneplő tömeg, ahol elszavalja a Nincs felettünk hatalmadat.

május 8.: A Győzelem napja. Az amerikai-román-migráns ellenőrző Bizottság és a Forradalmi Kormány felszámolja az Ellenállás maradék egységeit. Az Alföldön és a Dunántúlon még szórványos ellenállási tevékenység tapasztalható, de utánpótlás híján hamar elhalnak ezek. A hónap végén álmában elszenderül Heller Ágnes, az új elnök közfelkiáltásra – a női kvóta jegyében – Gulyás Márton.

május 19.: Schilling Árpád, a Nemzeti Színház új igazgatója, díszelőadás keretében köszönti a Művészeti Akadémia új elnökét Dr. Máriást és Alföldi Róbert főtitkárt.

május 20.: Szanyi kapitány alkoholmérgezésben meghal az első gendermentes esküvőn, de az Index, a Forradalom hivatalos szócsöve az eseményt „ellenforradalmi merényletnek” írja le. Az eseményt letartóztatási hullám követi. Betiltják a jobboldali pártokat, a polgári köröket, a Fideszesek narancsszínű kerek felvarrókát kell viseljenek a ruhájukon, elkezdődik az internálás.

június 19.: Schiffer András hazafele tart egy este szülinapi bulijából az Instantból, de a Karácsony Brigád martalócai a Nagymező utcánál rátámadnak.”Áruló!!” felkiáltással megölik. Széll Bernadett másnap önkritikát gyakorol és belép a Gendersemleges Liberális Összpártba. A GLÖ a hónap végén kihirdeti, Magyarország új államformája Liberális Lakosköztársaság.

július- augusztus: A templomokat bezárják, a szerzetesrendeket feloszlatják. A „baráti hősies migránsbrigád” tiszteletére mecsetet építenek a Városligetben a megkezdett Nemzeti Galéria alapjaira. A vidéket elkezdik nagyvárosokba telepíteni, a néptelenné vált falvakat felszántják.

október: A ciszheteroszexualitás csakis az arab letelepedőknek engedélyezett. A cigányoknál engedélyhez kötött. A vallásos vidéki cigányokat a magyar lakossággal együtt kényszer-sterilizáljak. A Közlönyben kihirdetik az új címert: egy szivárványos műbré és egy szegfű keresztben marihuána koszorú között amit egy sugárzó ötágú sárga csillag és félhold koronáz. A himnuszra pályázatot írnak ki: a győztes Sickratman.

november: Hadat üzenünk a környező, még ciszhetero országoknak és Oroszországnak.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (505) Mondom a magamét (5141) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Egészség (50) Heti lámpás (252) Vetítő (37) Rejtőzködő magyarország (171) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Sport (729) Kultúra (6) Tereb (140) Gazdaság (657) Gasztronómia (539) Életmód (1) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (1975) Történelem (14) Mozaik (83) Politika (1577) Belföld (6) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1454) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>