Ma 2024 április 16. Csongor napja van. Holnap Rudolf napja lesz.
Konok Péter vérgőzös támadása Szikora Róbert ellen

Konok Péter vérgőzös támadása Szikora Róbert ellen

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Szégyen ez az ember.

 

Abban a pillanatban, amikor megjelent a Mandiner Szikora Róberttel készült ]]>születésnapi interjúja]]>, azonnal lehetett tudni, hogy kiveri majd a biztosítékot a baloldalon. Nem is kellett sokat várni, Konok Péter ]]>vérgőzös támadást indított]]> az R-GO frontembere ellen. Olvassák el ezeket a szavakat, érdemes. Tökéletesen megmutatja, hogy milyen emberek is ezek a túloldalon: 

„Majd átsiklottam felette, hogy Szikora Róbert is hetvenéves lett. Zeneesztétikai, hovatovább zenefilozófiai munkássága jelentős. Nélküle sokkal nehezebb lenne definiálni, hogy mit értünk az alatt: hú b...zmeg, ez de páratlanul szar!”

 

Elképesztő!

Idézzük fel, hogy mi volt az az ominózus gondolat Szikorától, amivel ennyire a ]]>tyúkszemére lépett]]> a szélsőbaloldali Konoknak. Gyanítjuk, hogy az alábbi: 

„A mai világpolitikai helyzetet nézve persze sokszor eszembe jut, nagy szerencse, hogy Orbán Viktornak hívják a magyar miniszterelnököt. Amióta Orbán Viktor van, jó irányba megy a hon szekere. És bár sokan azt akarják bemesélni, hogy a magyar ember nem tudja, mit csinál, de rossz hírem van számukra. A magyar ember nem bolond, ezért van kétharmad ennyi ideje.”

Annyi történt, hogy a zenész nem hazudtolta meg önmagát, zseniálisan, a tőle megszokott eleganciával adott mattot a baloldali ellenzéknek.  Ezt Konok Péter a szívére vette, és bosszútól vezérelve pitiáner módon leszólta Szikora Róbert művészetét. Az énekes örülhet, hogy ennyivel megúszta, ugyanis a vállaltan szélsőbaloldali történész, aki rendszeres szereplője az ATV Öt és a Magyar Hang online műsorának is, korábban ]]>a miniszterelnök halálát kívánta]]>. De azt is mondta, hogy őt]]> roppant mód zavarja a tüntetések békés jellege]]>, és elszomorítja a radikalizmus, a Molotov-koktélok és a vér hiánya.

Nincs új a nap alatt, a Lenin-fiúk követői még mindig köztünk élnek, és folyamatosan mérgezik a közéletet.

Borítókép: Konok Péter (Forrás: YouTube)

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Nagyvilág (1310) Mondom a magamét (7536) Gazdaság (704) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Heti lámpás (312) Vetítő (30) Jobbegyenes (2786) Tv fotel (65) Kultúra (7) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (18) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (10) Politika (1582) Sport (729) Irodalmi kávéház (537) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Mozi világ (440) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>