Ma 2024 június 13. Antal, Anett napja van. Holnap Vazul napja lesz.
Nagy Ervin fenyegeti a jobboldalt, ilyen egy igazi kemény legény

Nagy Ervin fenyegeti a jobboldalt, ilyen egy igazi kemény legény

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)

Úgy tűnik, gyorsan kiheverte Árpa Attila jobbegyenesét.

 

Felhévizy Félix szokásához híven szörfölgetett a világhálón és véletlenül szembetalálkozott egy Nagy Ervin-interjúval a YouTube-on. Legutóbb az RTL.hu által készített beszélgetést olvasta a hírlapíró vele kapcsolatban, ahol a baloldali megmondóember]]> újult erővel támadt]]> a miniszterelnökre, kiheverve a csatorna Sztárbox című műsorában Árpa Attilától elszenvedett kiütéses vereségét:

„[…] Ha leütnek, felállok, és nem hallgatok. Biztos sokan azt hiszik, hogy a Balatont bámulom könnyes szemmel, mert Árpa Attila a Sztárboxban szájba vert, de csalódást kell okoznom, nem így van. Nem fogom befogni a számat.”

 

A színész most az Újbuda Televízió,  Újbudai nagykávéház című műsorának]]> volt vendége]]>, ahol szóba került a Sztárbox is, de a szokásos bicskanyitogató stílusában beszélt Vidnyánszky Attiláról, a Fideszről és minden kormányhoz köthető dologról. Ezt már megszokhattuk tőle, azonban ezúttal túl messzire merészkedett, már meg is fenyegette a jobboldali Megafont, olvassák el a szavait:

„Én egy másodpercig sem bántam meg, és hozzá teszem, nekem ők a kenyéradó gazdáim. Ez piaci pénz. […] A politika húzta be ezt a dolgot. Mert jó nézni, hogy téged megvernek. Mondják ezt azok a fiúk és lányok, akik kilóra meg vannak véve és soha életükben egy lányt nem bírtak megvédeni a diszkóban. Nehogy már nekem ilyen kislányok sikítsanak a Megafonon keresztül, hogy jól megkapta.”

– Nagy Ervin szavai a legendás Monty Python-film, a Gyalog galopp híres képsorait idézik fel, amikor Arthur király hiába vágja le a Fekete Lovag összes végtagját, az továbbra sem akarja feladni a küzdelmet és a földön lévő emberi torzóként azt kiabálja, amikor a legyőzője elindul, hogy „Menekülsz, mi? Fut a gyáva. Gyere vissza, te féreg, hadd bánjak el veled, leharapom tőből mind a két lábad!”

Nos, a mi Ervinünk is most keménykedik, amikor már móresre tanították. De ahogy mondta is, ez piaci pénz, akkor meg azt is el kell tűrnie, ha ezen élcelődik az egész internet – gondolta magában mosolyogva Felhévizy és immár sokadszorra leült megnézni Terry Gilliamék örök klasszikusát.

Borítókép: Nagy Ervin baloldali színész és megmondóember (Forrás: YouTube/Képernyőkép)

Felhévizy Félix - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2811) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Tereb (146) Gazdaság (711) Flag gondolja (36) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (18) Mondom a magamét (7649) Autómánia (61) Politika (1582) Nézőpont (1) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (319) Mozi világ (440) Sport (729) Belföld (11) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Kultúra (9) Vetítő (30) Nagyvilág (1310) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>