Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
3cf485853cbb2b5451d01f489805d0a8.jpg

Fradista szemmel – Fogcsikorgatva

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ha az ember kedvenc csapata győzelmi szériában van, akkor minden nagyon happy, minden nagyon jó, de az állandó rettegés attól, hogy mikor szakad meg ez a remek sorozat, sokszor felülírja a sikerek okozta örömöket.

Az ötödik győzelmünkre készültünk zsinórban. Doll a gyenge kezdés után igen csak bele kezdett és 12 éve nem látott győzelmi sorozatot produkált a csapattal. Most a kiesés rémétől rettegő Kaposvár csapata látogatott el hozzánk, nem ígérkezett könnyűnek a találkozó és nem csupán azért mert a Somogyiak ellen nem igazán szokott menni a játék, sokkal inkább azért mert a tavaszi szezonra nagyon megerősödött a vendég együttes.

A félelmeim be is igazolódtak: nagyon nehéz mérkőzés kerekedett ki a két zöld-fehér csapat találkozójából. Pedig nagyszerűen kezdtünk sorra alakítottuk ki a jobbnál jobb helyzeteket, sőt meg is szereztük a vezetést egy Leonardo álompassz után, amit az ezúttal centerként pályára lépő Busai értékesített.

A második félidőre, számomra érthetetlen módon visszavett a csapat, de olyan mértékben, hogy szinte teljesen feladtuk a további gólok szerzésének lehetőségét. Már a Honvéd ellen is a második játékrészben visszafogott volt a csapat, de a mostani leállás szembetűnőbb volt. Ahogy az lenni szokott a végén még szerencsére is szükségünk volt, hogy meg tudjuk tartani az egygólos vezetésünket.

Mindent összevetve egy nagyon fontos és értékes három pontot szereztünk, de a játék aggodalomra ad okot. Nyáron újra kell építeni, immár Doll szája íze szerint a csapatot, de a tárgyalási pozícióink javítása érdekében el kell érnünk a nemzetközi kupaszereplést, így vagy úgy. Ilyen játékkal nagyon nehéz lesz, hiszen szombaton a szintén az életéért küzdő Mezőkövesdre látogatunk, majd jön a DVTK csapata.

Négy mérkőzés van hátra. Oda kell tennünk magunkat maximálisan, s meg látjuk az mire lesz elég.

Hajrá Fradi!

Csépányi Balázs

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Mozi világ (440) Történelem (17) Tv fotel (65) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2778) Mondom a magamét (7501) Gasztronómia (539) Gazdaság (702) Nagyvilág (1309) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (6) Belföld (10) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1582) Mozaik (83) Autómánia (61) Életmód (1) Vetítő (30) Tereb (146) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>