Ma 2021 február 26. Edina napja van. Holnap Ákos, Bátor napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: „Mogherini, Soros robotjának Balkán-körútja eposzba illő katasztrófa lett”

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Az angol nyelvű macedón portál fenti címmel megjelent rövid beszámolója így kezdődik:

„A balkáni nemzetek már átlátnak a brüsszeli baloldali eurokraták és a Soros által toborzott képviselőjük, az egész balkáni térség meglátogatását tervező Federica Mogherini képmutatásán és nemtörődömségén.”

Macedóniában fiaskó várta. Szerbiában számára hihetetlen kínos fogadtatásban részesült.

Montenegróba pedig azzal érkezett, hogy megleckézteti a kis balkáni nemzetet arról,  hogy mi jó neki.

Csakhogy a montenegrói parlamentet nem érdekelte, mit akar Mogherini, úgyhogy a teljes ellenzék, plusz több kormánypárti képviselő elhagyta a parlamentet abban a pillanatban, amikor elkezdett szónokolni. Mogherini üres széksoroknak beszélt, de, hihetetlen módon, végigmondta mondókáját.

Ami még érdekesebb, az, hogy az EU főbiztosának a tervek szerint tegnap meg kellett volna érkeznie Boszniába, de a találkozót lemondták. Állítólag azért, mert rossz volt az idő a szarajevói reptér környékén, és ezért helyette Szkopjéba repült.

Ami azért érdekes, mert Szarajevóban gyönyörű napsütés volt egész héten. Mint az egész Balkánon.

Macedóniában – jellemző módon – az ottani látogatását azzal kezdte, hogy először Soros nem kormányzati szervezeteivel beszélt, majd csak később találkozott a kormány tagjaival.

A jelentés utolsó mondata: „Vajon a balkáni nemzetek most már ott tartanak, hogy ki akarnak kerülni az EU  karmai és az Unió meggondolatlan politikája alól?”

Lovas István - ]]>demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Autómánia (61) Politika (1573) Nagyvilág (1454) Rejtőzködő magyarország (171) Sport (729) Heti lámpás (252) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (1967) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (5) Mozaik (83) Mondom a magamét (5128) Tereb (140) Tv fotel (65) Történelem (14) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Gazdaság (657) Irodalmi kávéház (505) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (37)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>