Ma 2024 április 18. Andrea, Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
Gal Gadot igazából Csodanő: 5 hónapos terhes volt a film készítése alatt

Gal Gadot igazából Csodanő: 5 hónapos terhes volt a film készítése alatt

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)

Épphogy a mozikba került a Wonder Woman film, máris címlapra került. A filmről, melyben az izraeli származású Gal Gadot játsza a főszerepet, beszélnek minden közösségi médiában és az egész világon. Mindenki dícséri a teljesítményét, a báját és a képességét, hogy eljátsza egy női szuperhős szerepé — várandósan.

Igen, jól olvasta. Hiszi vagy nem, Gal Gadot várandós volt a Wonder Woman forgatása alatt.

A film a megjelenése óta közelít a jegyeladási rekordokhoz. Már így is, 2017 legtöbbet tweetelt filmje. De most, hogy kiderült a terhesség, még több figyelmet kap.

Gadot egy Marie Clair interjúban elmondta, hogy a elejétől fogva úgy döntött eltitkolja a terhességét.

 

Gal Gadot

 

Elmondta, hogy nem akart különleges bánásmódban részesülni, és hogy a forgatás nagy részében hányingerrel küzdött.

 

Gal Gadot

"Mindent kihánytam. Elkezdtem napszemüvegben járni a forgatásra", mondta.

 

Gal Gadot

"Volt nálam egy üveg, vízzel és nagy darab gyömbérekkel benne. Az egyik producer folyamatosan kérdezgetett is, "Miért iszod ezt a krumpis vizet?". Azt hitték fejembe szállt a hírnév és el Hollywood-osodtam."

 

Gal Gadot

Gadot elárulta egy Entertainment Weekly interjúban, hogy a film utómunkálatai közben a stábnak nagy erőfeszítésébe került, hogy elrejtsék a pocakját.

 

Gal Gadot

"A közeliken, úgy néztem ki mint Wonder Woman", mondta a színésznő. "A távoli felvételeken, viszont úgy néztem ki, mint Wonder Woman aki Brekivel terhes".

 

Gal Gadot

Egy interjúban Gadot elárulta, hogy a stáb zöld anyaggal takarta el a páncéja elülső részét, így később digitálisan módosítani lehetett a jeleneteket.

 

Gal Gadot

Ugyan Gadot 5 hónapos terhes volt a forgatások alatt, nem engedte hogy ez visszafogja sem a Wonder Woman, sem a novemberi Justice League elkészítésében.

 

Gal Gadot

"[Gadot]-nak terhesen, az egyik jelenetben, kint kellet állnia egy mezőn rettenetes hidegben", mondta Patty Jenkins, a sikerfilm rendezője.

 

Gal Gadot

"Olyan sok mindent kértünk tőle: Most csináld egy lábon. Most üvölts, miközben csinálod. Most esik a fagyos hidegben és te elvesztetted a hangod..., tessék. Minden nap lehetetlent kértünk, és ő megcsinálta.", folytatta.

 

Gal Gadot

Gadot, ez év márciusában szülte meg második lányát, Mayát, férjével Yaron Varsanoval.

 

Gal Gadot

Maya nem az első gyermekük. A párnak öt évvel ezelőtt született meg Alma nevű lányuk.

 

Gal Gadot

Gadot elmondta a The Mirror-nak, örül, hogy a lánya részt vett vele ebben a kalandban, mégha csak pocaklakóként is.

 

Gal Gadot

"És most jó megnézni a filmet, és tudni, hogy Maya is a része volt, mégha nem is látszik. Imádom. Már van bejegyzése az IMDB-n. Nekem évekbe telt felkerülni."

 

Gal Gadot

Figyelembe véve Gadot lenyűgöző szuperhős ábrázolását, az elkötelezettségét a szerephez, elmondhatjuk, hogy ő tényleg valahol egy Wonder Woman.

 

Gal Gadot

A film feminista hátterével és a nők pozitív ábrázolásával úgy tűnik, Gal Gadot óriási lépést tett a női szuperhősös filmekhez, amivel nem tudunk betelni!

 

Gal Gadot

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (18) Jobbegyenes (2788) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Nagyvilág (1310) Gasztronómia (539) Sport (729) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (705) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (537) Mondom a magamét (7546) Vetítő (30) Heti lámpás (312) Életmód (1) Tereb (146) Kultúra (7) Belföld (10) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>