Ma 2024 április 13. Ida napja van. Holnap Tibor napja lesz.
b38070d8c5031863d5c2b8527076647b.jpg

Ez történt Hollywoodban...V.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Hírcsokor a mozi szerelmeseinek. Mostani válogatásunkból kiderül, hogyJohnny Depp a Bahamákon bújkál és az is, hogy Brad Pitt lerészegedett Tarantinoval valamint arról is szólunk, hogy megállíthatatlan  a Star Trek, már 210 millió dollárt termelt csak amerikában. Ez történt Hollywoodban...

Depp a Bahamákon bujkál

A saját kis szigetén ereszti ki a gőzt Johnny Depp, különben már régen becsavarodott volna. A sztár még évekkel ezelőtt vett egy 45 hektáros, Little Hall’s Pond Cay nevű szigetet a Bahamákon, és oda vonul vissza kis családjával, mert már franciaországi birtoka sem eléggé nyugodt hely a lesifotósok miatt. – Ez az én túlélési stratégiám, néha muszáj elbújnom a világ elől – meséli Depp a Vanity Fair magazinnak adott interjújában. – Itt minden teljesen nyugodt. Ha érzem, hogy az aksim már kezd leolvadni, összepakolunk, és odautazunk.
A kis szigetnek öt strandja van, és a sztár mindegyiknek nevet adott. Az egyiket természetesen gyermekei anyjáról Paradis-nak nevezte el, a másik kislányáról, Lily Rose-ról kapta nevét, a harmadik fiáról, Jackről, a negyedik pedig mentoráról, Brandóról. Az ötödik strandot Depp Gonzónak hívja Hunter S. Thompson tiszteletére, aki a különleges újságírói műfaj megteremtője volt.
Depp azt is elárulja, hogy egyik hobbijaként hot doggal eteti a cápákat, és olyankor a gyerekek nem úszkálhatnak a tengerben.
Johnny Deppet legközelebb egy nyugisnak kevéssé nevezhető filmben láthatjuk. A Közellenségekben Amerika egyik leghírhedtebb gengszterét, John Dillingert alakítja. (Public Enemies) 
 
Megállíthatatlan a Star Trek
 
Egy hónap alatt megközelítette a 210 millió dollárt a Star Trek amerikai bevétele, messze túlszárnyalva a gyártó Paramount stúdió reményeit. A siker okát abban látják, hogy J. J. Abrams rendezése nemcsak a sorozat rajongóit tudta meghódítani, hanem azokat is, akik egyébként nincsenek oda a tányér alakú Enterprise űrhajó legénységének kalandjaiért. Az eredmény alapján még biztosabb, hogy folytatódik a mozis Star Trek-széria.         
(Star Trek)

Folytatásokkal támad a DremWorks Animation

A következő három évben visszatérnek a mozikba a nézők animált kedvencei. A DreamWorks Animation immár hivatalosan is bejelentette, hogy jön az új Shrek (Shrek ForeverAfter), és folytatódik a Kung Fu Panda, valamint a Madagaszkár is. Utóbbi produkció hősei Amerika és Afrika után Európát látogatják meg. Igaznak bizonyult az a korábbi hír, hogy a Shrek egyik legnépszerűbb szereplője, Csizmás Kandúr önálló mozit kap, hangja” ezúttal is Antonia Banderas lesz.
A stúdió nagy reményeket fűz a Super Secret Ghost Project (kb.: szupertitkos kísértetprojekt) munkacímű filmhez is, amelyben a szellemvilág különleges lakói lepik majd el a vásznat. Szintén sokat várnak a The Guardians című projekttől, amelynek öt hőse, a Hóember, a Mikulás, a Húsvéti Nyuszi, a Fogtündér és az Álommanó kénytelen összefogni a Mumus ellen, aki örök sötétségbe akarja borítani a világot.
 
 
Brad Pitt filmszakadással lett briganty
 
Különleges módon szerződött le Brad Pitt a Becstelen brigantyk című filmre – olyannyira, hogy nem is emlékszik rá. A film rendezője, Quentin Tarantino eleve Bradet szemelte ki a főszerepre, és mindent latba vetett, hogy meg tudja győzni. – Amikor kész lett a forgatókönyvvel, Quentin eljött hozzám, és jelenetről jelenetre elmagyarázta a filmet – emlékszik vissza Brad. – Egész éjjel beszélgettünk, és a végére nem is emlékszem, csak arra, hogy amikor másnap délelőtt felébredtem, öt üres borosüveg hevert szanaszét a szobában. Azt sem tudtam, miben állapodtunk meg Quentinnel. Amikor felhívtam, nevetve mondta, hogy elvállaltam a szerepet. Így volt-e, vagy sem, az biztos, hogy egy hónappal később már egyenruhában rohangáltam egy francia erdőben.
Brad egy kommandót irányít a Becstelen brigantykban, akik német katonákat öldösnek a megszállt Franciaországban a második világháború ideje alatt.
             (Inglourious Basterds)
         
  
       
Híreinket a

szállította. 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1582) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Flag gondolja (36) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Gazdaság (704) Belföld (10) Jobbegyenes (2786) Mondom a magamét (7536) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Tereb (146) Életmód (1) Heti lámpás (312) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Sport (729) Nagyvilág (1310) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Kultúra (7) Történelem (18) Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>