Ma 2024 április 13. Ida napja van. Holnap Tibor napja lesz.
b38070d8c5031863d5c2b8527076647b.jpg

Ez történt Hollywoodban... III.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Hírcsokor a mozi szerelmeseinek. Kiderül, hogy  Johnny Depp sörhasat szeretne valamint az is, hogy Ben Affleck szívesen politikusnak állna. Ez történt Hollywoodban...

Johnny Depp sörhasat szeretne
 
Elege van abból Johnny Deppnek, hogy a forgatások miatt folyton ügyelnie kell az alakjára. – Alig várom, hogy ősz hajú öregember legyek – meséli Depp. – Akkor majd azt ehetek-ihatok, amit csak akarok, és szép, kerek sörhasat ereszthetek. Ülni fogok a tornácon sörrel a kezemben a francia birtokomon, és figyelem, ahogy a fű nő. Ez persze majd csak akkor lesz, ha befejezem a filmezést.
Johnny Deppet legközelebb a Közellenségek című filmben láthatjuk. Amerika egyik leghírhedtebb gengszterét, John Dillingert alakítja benne. A rendező Michael Mann, a thrillerek nagymestere.
(Public Enemies – hazai bemutató: 2009. július 16.)
 
 
 
Tarantino újravágja a Becstelen brigantykat
 
Akinek Cannes-ban volt szerencséje megnézni Quentin Tarantinolegújabb filmjét, a Becsetelen brigantykat, csodálkozni fog, ha netán másodszor is kedve szottyan rá. Tarantino ugyanis újravágja az egészet, mert a cannes-i fesztiválra olyan sietősen készítette el, hogy a gyártó stúdiónak, a Universal Picturesnek fenntartásai vannak. – Kétszer annyi anyagot forgattak, mint amennyi belefért a filmbe, pedig így sem rövid – magyarázza az egyik stúdiófőnök. – Szeretnénk, ha a kimaradt jelenetekből néhány bekerülne a filmbe, mert ezáltal árnyaltabbak lennének a karakterek, és érthetőbbek a motivációik. Quentin nincs elragadtatva az ötlettől, de remélem, meg tudjuk győzni.
A Brad Pitt főszereplésével készült Becstelen brigantyk története a második világháború idején játszódik. Amerikai kommandósokról szól, akik német katonákat öldösnek a megszállt Franciaországban. Korábban sokat támadták a még be sem mutatott filmet, mert a kiszivárgott információk szerint túl véresnek tűnt. A cannes-i világpremier óta azonban Tarantino legjobb alkotásaként emlegetik a brigantykat. (Inglourious Basterds – hazai bemutató: 2009. augusztus 20.)
 
 

DiCaprio már a Sinatra-filmre gyúr
 
Amerika egyik zenetanárjához jár Leonardo DiCaprio, mert szeretné, ha ő kapná meg a Frank Sinatráról szóló film főszerepét. A rendezőnek, Martin Scorsesének Leo az egyik kedvenc színésze, de ragaszkodik ahhoz, hogy tátogás helyett valóban ő énekelje Sinatra dalait, különben nem neki adja a szerepet. Leo napi négy órát tölt skálázással, mert egy fél oktávval lejjebb kell vinni a hangját.
A maffiafilmjeiről is híres Scorsese természetesen Sinatra és az alvilág kapcsolatára koncentrál készülő alkotásában.
Leonardót legközelebb szintén egy Scorsese-filmben láthatjuk. A Viharszigetben rendőrbírót alakít, aki egy szökött gyilkost üldöz.
(Shutter Island – hazai bemutató: 2009. október)
 
 
 
Ben Affleck politikusnak áll?
 
Nem tartja kizártnak Ben Affleck, hogy egyszer politikusnak áll. Legutóbbi tévéinterjújában legalábbis ezt mondta. – Amióta két lányom van, úgy érzem, több felelősséggel tartozom – mondta a sztár. – Időnként elnézem a tévében a politikusokat, és némelyiket látva arra gondolok: ezekre bíztuk az országot? Lehet, hogy én jobban csinálnám! Meg aztán Ronald Reagan és Arnold Schwarzenegger is Hollywoodban kezdték, és egész sokra vitték.
Ben talán azért is kapott kedvet kedvet a politizáláshoz, mert legújabb filmjében, A dolgok állásábankongresszusi képviselőt alakít. A feltörekvő fiatalember, akiből a pártja egyszer majd elnököt akar csinálni, nehéz helyzetbe kerül: megölik a titkárnőjét, aki egyben a szeretője is volt. Legjobb barátja, az oknyomozó riporter (Russell Crowe) megpróbálja kideríteni az igazságot, és nagyszabású összeesküvésre bukkan. (State of Play – hazai bemutató: 2009.május 28.)

 


 
Híreinket a

szállította. 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Történelem (18) Gazdaság (704) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Életmód (1) Egészség (50) Belföld (10) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Autómánia (61) Mozaik (83) Heti lámpás (312) Politika (1582) Kultúra (7) Jobbegyenes (2786) Vetítő (30) Sport (729) Nagyvilág (1310) Irodalmi kávéház (537) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7536)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>