Ma 2024 április 13. Ida napja van. Holnap Tibor napja lesz.
b38070d8c5031863d5c2b8527076647b.jpg

Ez történt Hollywoodban... II.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Hírcsokor a mozi szerelmeseinek. Amelyből kiderül, hogy Christian Bale milyen különleges ember, csak a lányának él és még mobiltelefonja sincs és arról is szó lesz, hogy Mike Tysonból filmsztár lesz.  Ez történt Hollywoodban...

 

A titokzatos legkisebb Bale
 
Valahogy minden rendezőnek ugyanaz jut eszébe Christian Bale-ről: ezért játszhat annyiszor titokzatos, hallgatag, kemény férfiakat. Batman után most John Connort, az emberi ellenállás egyik vezetőjét játssza a Terminátor Megváltás-ban (Terminator Salvation, hazai bemutató: június 4.), a legendás sorozat talán leglátványosabb részében. Ezek a szerepek nem jönnek véletlenül, Bale valóban titkolózó, kemény ember. Kemény a munkában és titkolózó a magánéletben. Minden szerepébe hatalmas elszánással, óriási energiával veti bele magát, és a róla szóló hírek szerint kicsit sem érdekli sem a film költségvetése, sem a várható nézőszám. A magánéletéről viszont hallgat: pedig kilenc éve nős, felesége a nála négy évvel idősebb Sibi Blazic, chicagói független filmproducer. Négyéves lányuknak még a nevét sem hozták nyilvánosságra, a terhessége alatt Mrs. Bale a lehető legkevesebbet mutatkozott ott, ahol fotósok várhattak rájuk, és egyikük sem válaszol a gyerekükkel vagy a magánéletükkel foglalkozó újságírói kérdésekre. Még jó, hogy vannak kollégák.
– Imádják a gyereküket – nyilatkozta Bryce Dallas Howard, aki szinte családtag, hiszen a Terminátor Megváltás-ban Connor feleségét alakítja. – még bébiszittert sem tartanak, mindig igyekeznek a kicsivel lenni, és a forgatáson Christian folyton a lányáról beszélt. Egyébként tényleg különös alak: még mobiltelefonja sincs.
IC Press

 
 
Csattanós poénok
 
Egy nagysikerű vígjáték elindíthat egy komikusi karriert. Ebben bízik Mike Tyson, a legendás profi bokszoló, aki új szakmát készül választani. A Másnaposok (Hangover, hazai bemutató: június 18.) című fergeteges  vígjátékban kapott egy kis szerepet, és azóta arra készül, hogy folytatja a nyilvános viccelődést. Kiváló tanárokra akadt..
– A forgatáson sokat kérdezgetett – nyilatkozta a Másnaposok egyik főszereplője, az amerikai tévében igen népszerű viccmester, Zach Galifianakis. – Mi mindent elmondtunk neki, amit erről a szakmáról tudni kell. De magától is van a pasasnak humora. Amikor azt a jelenetet vettük, amiben engem kiüt, vagy harmincszor meg kellett ismételni a felvételt, és tudtam, hogy ha egyszer véletlenül tényleg eltalál, ott helyben meghalok. Todd Phillips, a rendezőnk, csak mondta, mondta neki a magáét, hogy mit csináljon, hogyan kéne ütnie, míg végül Mike kibökte: „Szuper. Verekedni tanít egy fickó, aki gimiben max. a versmondó-szakkör elnöke volt!” Leállt a forgatás, úgy nevetett mindenki. Még Todd is.
IC Press
 

A szellemek szellemesek

A színészek, ha nyilatkoznak, többnyire dicsérik azokat, akikkel együtt dolgoznak. Matthew McConaughey azonban nem udvarias fajta. Megvan a véleménye új romantikus vígjátéka, az Excsajok szelleme (Ghosts of Girlfriends Past, hazai bemutató: július 9.) rendezőjéről.
– Elképesztő alak – nyilatkozta Mark Waters-ről a sztár. – Még életemben nem láttam olyat, hogy egy rendező folyton elnevesse a jelenetet. Amikor bejöttek a viccek, vagy egy rögtönzés jól sikerült, ő torka szakadtából nevetett, úgyhogy vehettük újra az egészet. Amikor azt a jelenetet forgattuk, hogy véletlenül miattam kerül a földre az esküvői torta, az olyan hangosan tetszett neki, hogy végül kénytelen voltam megkérni, menjen ki a szobából… de akkor meg a partnerem, Jennifer Garner nevette ki a kétségbeesett tortamentésemet.
IC Press
 
 
 
Butler a romantikus életmentő
 
A hős civilben is hős. Gerard Butler a 300-ban és a Spíler-ben is bebizonyította már, hogy kemény fából faragták. A színész legközelebb Katherine Heigl oldalán a játékosabb oldalát mutatja meg, A csúf igazság (The Ugly Truth, hazai bemutató: október 15.) című romantikus vígjátékban, de a hősiesség azért nem hiányzik belőle. Csak szerényen hallgat róla.
– Igazán sokat beszélgettünk a forgatás idején, de amire a legbüszkébb lehetne, azt Gerard nem mesélte el – mondta egy tévés újságírónak Katherine Heigl. – Véletlenül, valahogy az internetről tudtam meg, hogy hivatalos életmentő oklevele van, mert néhány évvel ezelőtt a Tay folyó mellett piknikezett, amikor két gyerek beleesett a folyóba. Az egyik kimászott, a másikat vitte a víz, ő meg habozás nélkül ruhástól beugrott a jéghideg vízbe, és kihúzta a srácot. Kérdeztem erről az esetről, de szerénykedett, elviccelte az egészet. Pedig, nincs ennél nagyobb dolog.
IC Press 
 
Híreinket a

szállította. 

Hozzászólások

rodosto
2016-01-28 13:27
És igenis szíveskedjenek számukra biztosítani fekete naptejet és fekete kondomokat is!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (704) Nagyvilág (1310) Tereb (146) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2786) Vetítő (30) Tv fotel (65) Életmód (1) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Nézőpont (1) Történelem (18) Belföld (10) Kultúra (7) Politika (1582) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Mondom a magamét (7536) Heti lámpás (312) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>