Ma 2024 július 20. Illés napja van. Holnap Dániel, Daniella napja lesz.
Zelenszkij, a szent ember

Zelenszkij, a szent ember

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Vagy mégsem?

Volodimir Zelenszkij egy valóságos hős, egy zseni, tulajdonképpen egy igazi szent ember. Tehetséges, győzelmet győzelemre halmoz, patyolattiszta a keze, és soha életében nem keveredett korrupcióba, hiszen ő nem az a fickó, aki élvezi, hanem aki üldözi a korrupciót. 

Tudvalevő, hogy aki vele ellentétben élvezi, az épp Putyin, és aki minden reggel úszik egy nagyot a mocskos és véres pénzzel feltöltött medencéjében. Ismert, hogy az orosz elnök hatalmas birtokáról a meggyilkolt, azonban csodás módon mégis feltámadt Navalnij tett közzé egy csaknem félórás, minden részletre kiterjedő, aprólékosan, számítógéppel elkészített filmet. 

Persze Putyin egy beteg ember, ráadásul táncolni sem tud, ami manapság komoly hiányosságnak számít mínusz a jobboldali, írással és műsorvezetéssel is foglalatoskodó balett-táncosok tekintetében –, amúgy is remeg a keze, tehát egészen biztosan rákos, azaz napjai vannak csak hátra. Pont, mint szedett-vetett, motiválatlan hadseregének. 

Itt jegyeznénk meg, hogy Jámbor András remegése viszont  elképesztően bátor remegés, az ugyanis kicsattanó egészségre és remek vezetői képességek meglétére utal. 

Az orosz elnök kicsi is. Mindenféle trükkökkel szokta rejtegetni extrém alacsony termetét, például időnként rejtett magassarkú cipőben látható, amint illegeti magát, mint egy nő. 

Zelenszkij viszont szexin és bátran alacsony, úgy, mint egy igazi demokrata, és ugyan ő is szokott időnként magassarkú cipőt húzni, de egyrészt az a tevékenysége a magas művészet kategóriájába tartozik csak a putyini propagandával megfertőzött agymosottak képtelenek arra, hogy értékeljék , másrészt az ukrán elnök tuti nem meleg, mint Putyin, akinek nyilvánvalóan azért, hogy homoszexualitását leplezze, számtalan barátnője és gyermeke van. 

De kissé elkanyarodtunk. Ott tartottunk, hogy Zelenszkij úr valósággal irtózik a korrupciótól, minden erejével üldözi is, reggelire zsíros kenyeret fogyaszt, amit egy kis poshadt vízzel önt le, ebédre pedig krumplifőzeléket szokott saját kezűleg készíteni magának. Vacsorát pedig  mindössze heti két alkalommal vesz magához. 

A V4NA című portálon megjelent ugyan egy hosszabb írás arról, hogy az ukrán elnöknek mesés vagyona van, ráadásul Olaszország legexkluzívabb üdülőhelyén, a Forte dei Marmin birtokol egy hatalmas,  wellnessrészleggel, szaunával, medencével és pezsgőfürdővel felszerelt 415 négyzetméteres villát, és a pénzét ami egyes források szerint 1,2 millárd (!) dollárra rúg egy Costa Rica-i bankban tartja, de a szent ember vagyonosodásával egyelőre se a Telex, se a 444 nem foglalkozott, tehát egészen biztosan álhír. 

Pont, mint a horogkeresztes zászlóval pózoló azovi gárdistákról szóló híradások. 

Pardon, most kaptuk a hírt, hogy az Azov ezred valóban náci. Persze ők jó nácik, a mi háborúnkat vívják, aki meg ezeket a világos összefüggéseket nem látja, az egy Putyin kottájából játszó rossz náci. 

Zelenszkij egyenként az elképzelhetetlen mértékű vagyonát azzal magyarázza, hogy a hihetetlen gazdagságú Ukrajnában ilyen jól fizetik a táncos-komikusokat; a szórakoztatóiparban eltöltött évei alatt táncolt össze ennyi pénzt. 

Persze a rossz nyelvek szerint ez szemenszedett hazugság, ők, a Putyin kottájából játszó rossz nácik úgy vélekednek, hogy egymilliárd dollárt egy ilyen szegény országban, mint Ukrajna, egyetlen  színész-producer sem tudna megkeresni. 

A még rosszabb nyelvű rossz nácik pedig egyenesen azt állítják, hogy Zelenszkij a 415 négyzetméteres luxusvillát meg az 1,2 milliárd dolláros vagyont azután hozta össze, hogy elnökké választották. 

Ez azonban azt hiszem, mondanunk sem kell természetesen csak rosszindulatú, aljas pletyka lehet, hiszen Zelenszkij úr egy valóságos szent, aki nem élvezi, hanem üldözi a korrupciót. 

Vagy mégsem?... 

Apáti Bence -]]> www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Belföld (11) Flag gondolja (36) Kultúra (9) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Vetítő (30) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Történelem (18) Tv fotel (65) Nagyvilág (1310) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (713) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Egészség (50) Heti lámpás (322) Életmód (1) Mondom a magamét (7719) Jobbegyenes (2825)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>