Ma 2023 szeptember 23. Tekla napja van. Holnap Gellért, Mercédesz napja lesz.
Nincs két baloldal, egy baloldal van: hazugok, tolvajok, seftesek

Nincs két baloldal, egy baloldal van: hazugok, tolvajok, seftesek

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Hoppá, ezt nem teszik zsebre!

A baloldali csempészbotránnyal kapcsolatos fejleményekről számolt be Facebook-oldalán Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára.

Csütörtökön derült ki a baloldal csempészbotránya: Legény Zsolt, a baloldal külügyi munkatársa a magyar-ukrán határon bukott le, az autója tele volt cigarettával – emlékeztetett az előzményekre államtitkár.

Most Legény Zsolt azt állítja, nem tudja, hogy a cigaretta hogy került az autóba, csak úgy ott volt. Na persze! Így szokott ez történni – kommentálta Legény védekezését, aki nem mellesleg az MSZP Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsának elnöke is volt.

De még súlyosabb, hogy Legény Zsolt azt állítja, ő hívta a helyszínre a magyar konzulokat és kért konzuli segítséget – ezzel is az ártatlanságát akarja bizonyítani. Azonban Legény Zsolt hazudik. A magyar konzulokat az ukrán vámosok hívták a helyszínre, mert megalapozott gyanúval folytattak vizsgálatot. Legény Zsolt tehát hazudik! – rögzítette Menczer Tamás.

Az elmúlt időszakban tanultam egy érdekes retorikai fordulatot a baloldaltól, most hadd használjam én. Nincs két baloldal, egy baloldal van. Hazugok, tolvajok, seftesek – húzta alá.

Minden baloldali pártvezetőnek nyilatkozatot kell tennie, és el kell mondaniuk Jakab Pétertől Gyurcsány Ferencig, hogy hányan érintettek a csempészbotrányban, hányan kaptak eddig és hányan akartak kapni ebből az illegális jövedelemből. Hazugok, tolvajok, seftesek – zárta szavait az államtitkár.

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (34) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Történelem (16) Vetítő (30) Életmód (1) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Belföld (10) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (529) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1309) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7091) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Heti lámpás (276) Politika (1581) Jobbegyenes (2680) Gazdaság (689) Tereb (145)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>