Ma 2021 április 18. Andrea, Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
Apáti Bence: Rettegésvihar suhant át a hétvégén a baloldalon

Apáti Bence: Rettegésvihar suhant át a hétvégén a baloldalon

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A hétvégén felébredtek Csipkerózsika álmukból az örök aláírók.
Apáti Bence legújabb videóbejegyzésében a kettős mércéről beszélt Demeter Szilárd írásának vonatkozásában.

A hétvégén felébredtek Csipkerózsika álmukból az örök aláírók, a hivatásos és hobbi „nácivadászok”, a rettegők és a „barna esőzők”. De így tettek a baloldal politikusai is., akiken szabályos rettegésvihar suhant át a hétvégén. Ez érthető is hiszen mióta Gyurcsány és Karácsony szövetségre lépett a Jobikkal azóta elvették tőlük az egyik legkedvesebb „játékszerüket”, a nácizást, be lett fogva a szájuk– mondta el legújabb videóbejegyzésében Apáti Bence.

A Magyar Nemzet főmunkatársa, a Hír TV műsorainak vendége és házi gazdája Demeter Szilárd írásáról elmondta, hogy arra bár sokan rásütötték, az nem antiszemita volt, hanem szerzője inkább rossz hasonlatot használt.

Ugyanakkor a haladó sajtót az nem érintette meg, mikor Jászberény polgármesteréről kiderült, hogy Hitlertől származó idézeteket posztolt, a borsodi időközi választás összellenzéki jelöltjének előéletéről nem is beszélve - hívta fel a figyelmet a videóban Apáti Bence.

 

]]>www.hirtv.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Tv fotel (65) Vetítő (37) Gazdaság (657) Mondom a magamét (5232) Egészség (50) Flag gondolja (33) Heti lámpás (254) Rejtőzködő magyarország (171) Mozi világ (440) Belföld (6) Történelem (14) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2008) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1578) Tereb (140) Sport (729) Nagyvilág (1454) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (505) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>