Ma 2022 augusztus 13. Ipoly napja van. Holnap Marcell napja lesz.
Megállj, a Soros-karavánnak!

Megállj, a Soros-karavánnak!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Az Egyesült Államok elnöke kimondta azt, amit sokan gondolunk!

Történt, hogy a Guatemalából, Hondurasból és Nicaraguából indult migráns-karavánokról kiderült, hogy balos, Soroshoz köthető szervezetek bujtogatják és támogatják őket az indulásra (miért is nem
lepődöm meg ezen?!).

Egyik vezetőjük kijelentette, hogy minden körülmények között áttörnek a mexikói-amerikai határon, kerül, amibe kerül. Erre válaszolt az Egyesült Államok elnöke is, aki a világ egyik legnagyobb, legütőképesebb, technikailag legfelszereltebb hadseregének adhat ki parancsokat, ha akar: amint azt látom, hogy kövekkel, bármivel elkezdik dobálni a határőreimet, katonáimat, azonnal tűzparancsot adok ki.

Tiszta beszéd! Végre!

De nézzük Európát! Ahogy azt több európai biztonsági szakértő is megfogalmazta: előbb-utóbb lőni kell, ha valaha meg akarjuk állítani az inváziót! Kérdés csak az, hogy európai vezetőink akarják-e? Mindenesetre az bíztató, hogy a világ egyik vezető hatalmának irányítója azt mondta, hogy: ÁLLJ!

Utóirat: mióta Donald Trump megtette bejelentését, a közép-amerikai Soros-migránskaravánok több ezer résztvevője kért menedékjogot Mexikótól és leállt a további masírozással az Egyesült Államok felé.

Ki tudja, miért?!

Csókol benneteket:
Eleméry T. Olivér

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (260) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1464) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Politika (1581) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Történelem (15) Autómánia (61) Tereb (141) Sport (729) Vetítő (30) Belföld (8) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Gazdaság (667) Mondom a magamét (6240) Irodalmi kávéház (513) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2382) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>