Ma 2023 június 02. Kármen, Anita napja van. Holnap Klotild napja lesz.
Márki-Zay szerint az a baj a rezsicsökkentéssel, hogy nehéz megszüntetni

Márki-Zay szerint az a baj a rezsicsökkentéssel, hogy nehéz megszüntetni

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Márki-Zay Péter megszüntetné a rezsicsökkentést, ha rajtuk múlna.

 

Gyurcsány Ferenc, az ellenzék vezetője korábban azt mondta, a rezsicsökkentés hülyeség.

– Az a baj ezekkel a felelőtlen lépésekkel, mint a rezsicsökkentés is, hogy ezeket nagyon könnyű megígérni, megadni, és rendkívül nehéz megszüntetni – mondta Márki-Zay Péter október 14-én a hvg.hu és a Greenpeace Klímaválasztás 2022 című online beszélgetésében. – Tehát tudjuk azt, hogy az előző kormány éppen abba bukott bele részben, hogy megszüntette mondjuk a 13. havi nyugdíjat. Tehát ezeket rendkívül veszélyes… A rezsicsökkentés kivezetéséről se beszélünk, hiszen egyszer megadta ezt az Orbán-kormány valakinek, akkor ebből nagyon nehéz kimászni. De ennek iszonyatosan tovagyűrűző káros hatása van a környezetvédelemre is. Az igazságosság szempontjából is – folytatta.

Érdekesség egyébként, hogy Gyurcsány Ferenc már egy ]]>2014-es interjújában]]> is szó szerint azt mondta a rezsicsökkentésről, hogy „az egy hülyeség”. Amikor az újságíró felvetette, hogy volt olyan baloldali párt, amelyik annak idején megszavazta, az ellenzék vezetője így válaszolt:

– Teljesen mindegy. Április végén adott lesz egy ár, a kérdés az lesz, tovább lehet-e vinni a rezsicsökkentést. Erről kell megállapodnunk majd, ha kormányra kerülve alaposan megvizsgáltuk a helyzetet – mondta Gyurcsány.

A jelek szerint tehát a baloldal legerősebb pártjának elnöke és Márki-Zay Péter is megszüntetné a rezsicsökkentést, ha rajtuk múlna.

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (681) Vetítő (30) Autómánia (61) Jobbegyenes (2621) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (6844) Egészség (50) Gasztronómia (539) Sport (729) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1306) Kultúra (6) Történelem (15) Heti lámpás (264) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (521) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1581) Életmód (1) Tereb (142) Szépségápolás (15) Belföld (9) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>