Ma 2024 július 23. Lenke napja van. Holnap Kinga, Kincső napja lesz.
Kunhalmi Gyurcsánynak készíti elő a terepet

Kunhalmi Gyurcsánynak készíti elő a terepet

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Alig kellett pár napot aludni és bekövetkezett az amire számítani lehetett.

Alig kellett pár napot aludni és bekövetkezett az amire számítani lehetett, az állítólagos kiegyezés ellenére sincs béke az MSZP-n belül, a hatalmi harc a különböző érdekcsoportok között folytatódik tovább. Ez a civakodás igazán a 2018-as választási listáról szól annak összetételéről, hogy kik lesznek azok a politikusok, akik bekerülhetnek az Országgyűlésbe és kapnak egy újabb esélyt az ezer sebből vérző baloldal újjáépítésére.

A baloldali szappanopera legújabb fejezete alapján egyértelművé vált, hogy hiába nevezte meg Botka László saját jelöltjét a fővárosi választási felkészülés kapcsán Tóth József a XIII.kerület polgármesterének személyében, a budapesti szocialisták ezt felülbírálták és megnevezték saját embereiket erre a feladatra. Az üzenet egyértelmű Kunhalmiék saját maguk akarják alakítani Budapest politikájukat, nem szeretnék ha a párt miniszterelnök-jelöltje abba bárhogyan is beleszólna.

Másrészt előkészítik a terepet a belső viták napirenden tartás okán Botka megbuktatására és Gyurcsány emberének megjelenésére. Ugyanis abban biztosak lehetünk, ha a szegedi polgármester bukik és nagy tételben lehet rá fogadni, hogy bukni fog, akkor az MSZP ki fog egyezni a DK-val, lesz közös indulás és lista is, de a különböző liberális, zöld és mikropártok nélkül. Az új közös miniszterelnök-jelölt pedig vagy maga Gyurcsány lesz vagy egy általa támogatott úgymond független civil jelölt, ami gyakorlatilag azt fogja jelenteni, hogy a DK az MSZP-t legyőzve a baloldali vezető erejévé válik.

Ennek ellenére a 2018-as választásokat el fogják veszíteni, talán pár egyéni főleg budapesti körzetet fognak nyerni, jelenleg két olyen körzet van amit nyerhetnek.

]]>http://ballator18ker.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7725) Belföld (11) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2825) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (9) Autómánia (61) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Történelem (18) Életmód (1) Gasztronómia (539) Politika (1582) Nézőpont (1) Gazdaság (713) Flag gondolja (36) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Egészség (50) Heti lámpás (322)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>