Ma 2023 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
Gyurcsány tejfölösdoboza

Gyurcsány tejfölösdoboza

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Szánalmas és hazug!

Gyurcsány Ferenc édesanyja gyakran tette tejfölösdobozba a csirkepaprikást, tehát Orbán Viktor valójában nem is a kínai vakcinát kapta meg. Nem érthető? Pedig teljesen logikus.

Rendkívül szoros a prolisági verseny Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter között. Azt hinné az egyszeri ember, hogy ennek az összecsapásnak az egyértelmű győztese csak a Jobbik elnöke lehet, azonban közel sem ennyire egyszerű a helyzet. A parizerrel és paprikás krumplival támadó Kádár-tanítványt a DK elnöke szélárnyékban leelőzte, már ami a türhőséget illeti.

Még mielőtt belemélyednék Gyurcsány kritikán aluli posztjába, azon agyalok, hogy mi ez az új gasztronómiai forradalom a baloldalon. Lassan nem lehet úgy pörgetni a Facebook-newsfeedet, hogy ne egyen valamelyik balos, komcsi vagy libsi. Az étkezések arról szólnak, hogy ki tud a lehető legegyszerűbb vagy legolcsóbb ételt fogyasztani. Sokan már biztosan elfelejtették, de a demagógiavonatot Gyurcsány Ferenc indította útjára, aki Karácsony előtt arról készített videót, hogy 2500 forintból főz szentestei menüt. Mindezt egy körülbelül 40 ezer forintos pólóban, az Apró-villában vagy a balatoni nyaralójában. A hitelesség kedvéért. Ezt követően jött a Jakab-parizer, amit Szabó Tímea is lemásolt, majd Jakab emelte a tétet azzal, hogy nemcsak párizsit eszik, hanem paprikás krumplit is. Legközelebbre javasolnám a krumplis tésztát. Az az igazi Kádár-kor, amelyet annyira hiányol a Jobbik elnöke.

A gasztronómiai kitekintő után térjünk vissza a tárgyhoz és Gyurcsány Ferenc tejfölösdobozához. Vasárnap Orbán Viktor miniszterelnök megkapta a koronavírus elleni vakcinát, a kínai Sinopharm oltóanyagát. Minden normális ember úgy gondolkodik a vakcinakérdésről, hogy az a jó, amelyiket már beadták.

Gyurcsány néhány nappal ezelőtt még egy viccesnek szánt mémet posztolt a közösségi oldalán, amellyel arra akarta felhívni a figyelmet, hogy a DK nem oltásellenes. Ugyanakkor a mém posztolása után a bukott miniszterelnök kitette Orbán Viktor azon fényképét, amelyen beadják neki az oltást, és ezt a szöveget írta mellé:

„Beoltották Orbán Viktort kínai vakcinával. Még a dobozát is megmutatták a kameráknak, hogy mindenki jól lássa, ez bizony kínai. Aztán eszembe jutott, hogy édesanyám gyakran tejfölös dobozban tette el a csirkepaprikást...”

Akárhogy is nézzük, ez oltásellenesség, hiszen Gyurcsány Ferenc annyira alpári módon hergel a kínai vakcina ellen, amire nehéz szavakat találni. Gyurcsány mindig Gyurcsány marad. Ha kell, emberek szemét löveti ki, ha az kell, akkor pedig emberek életével szórakozik.

Ez nem játék, és nem politikai kampány kérdése. Minél több embert kell beoltatni azokkal a vakcinákkal, amelyekre a magyar szakemberek azt mondják, hogy megfelelőek. Bevallom őszintén, én sokkal jobban megbízom egy magyar orvosban vagy kutatóban, mint bármelyik nyugat-európaiban.

Tudom, hogy a Gyurcsány–Dobrev családban ez nem divat, de éppen emiatt ne üljünk fel Gyurcsány alattomos politikai játszmájának. Neki semmi sem drága, ha a hatalomról van szó.

Tejfölösdobozos csirkepaprikás. Édes istenem.

Bohár Dániel - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (8) Tv fotel (65) Vetítő (30) Egészség (50) Gazdaság (676) Irodalmi kávéház (518) Tereb (142) Életmód (1) Történelem (15) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Autómánia (61) Kultúra (6) Politika (1581) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (261) Mondom a magamét (6705) Nagyvilág (1306) Jobbegyenes (2576)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>