Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Gyurcsány folytatta a niedermülleri gyűlölködést

Gyurcsány folytatta a niedermülleri gyűlölködést

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Szégyen!

A DK elnöke - egykori bukott kormányfő - közösségi oldalán nyilvánult meg Niedermüller Péternek az ATV-n tett rasszista kijelentései kapcsán.

]]>Facebook-posztja ]]>elején Gyurcsány közli, hogy ő maga is egy fehér, keresztény, heteroszexuális férfi, de rögtön siet hozzátenni, hogy őt egyik jelző mögötti tartalom sem teszi különlegessé. "Ilyen vagyok. Nem akartam ilyen lenni, egyszerűen lettem, ilyenné tettek.

Hogy a Teremtő, az Isten, a genetikai véletlen, a családi örökség okán? Nem foglalkoztat. Vagyok." - írja Gyurcsány Ferenc.

A meglehetősen nehezen minősíthető bejegyzés további részében a balos pártvezér arról hadovál, hogy szerinte a nem fehér, nem keresztény, nem heteroszexuális embertársait üldözik és ő "ugyanúgy érti Niedermüller szavait, mint a főpolgármester".

A poszt utolsó mondata a legdöbbenetesebb: "Az Ember érdekel. Ahogy van. A többi mehet a pokolra."

Azon, hogy Niedermüller mondanivalóját Karácsonyhoz hasonlóan Gyurcsány sem tudta vagy inkább nem akarta megérteni, a magam részéről egyáltalán nem lepődöm meg, hiszen jól emlékezhetünk még arra, hogy a 2008-as háromigenes népszavazás elsöprő eredményének üzenetével sem volt tisztában.

Akkor egyik elvtársának, Horn Gábornak kellett felvilágosítania őt ezekkel a szavakkal "Feri! Elküldtek az emberek a p...ba! Valljuk meg!"

Ahogy Gyurcsány értelmezési gondjai, úgy a magyarországi létező baloldalnak a többségi társadalommal kapcsolatos hozzáállásbeli problémái sem oldódtak meg.

Évtizedek hosszú sora alatt sem.

Winkler József

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (322) Életmód (1) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2823) Sport (729) Tereb (146) Tv fotel (65) Politika (1582) Nagyvilág (1310) Irodalmi kávéház (537) Nézőpont (1) Kultúra (9) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Történelem (18) Vetítő (30) Mondom a magamét (7708) Gazdaság (713) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Belföld (11) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>