Ma 2024 május 23. Dezső napja van. Holnap Eszter, Eliza napja lesz.
Gy. Németh Erzsébet is beintett Hadházynak

Gy. Németh Erzsébet is beintett Hadházynak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Visszasírják Demszkyt

 

Ellenzéki győzelemre készültünk – állította Gy. Németh Erzsébet a Népszavának adott interjújában. A budapesti alpolgármesteri posztot az országgyűlési mandátumért maga mögött hagyó DK-s politikus többek közt arról beszélt, feladatuk a jövőben főként az lesz, hogy a Parlamenten kívül mutassák be, mi folyik odabent.

Arra a Hadházy Ákos által tett javaslatra, miszerint az ellenzék ne vegye fel mandátumát és bojkottálja az alakuló ülést, Gy. Németh Erzsébet úgy reagált, „furcsa játék ez”. 

– Ahhoz képest, hogy bojkottra készülnek, a momentumosok szerdán az Országházban vették át a mandátumukat.

 Ne felejtsük el, hogy az ellenzékre 1,8 millió ember szavazott, kutyakötelességünk a képviseletük. A DK kemény ellenzéki szerepre készül– fogalmazott, noha pártja listás politikusai sem vették át megbízólevelüket szerdán az Országházban. Így járt el maga a pártelnök, Gyurcsány Ferenc is. Gy. Németh Erzsébet a Népszavának azt mondta, ők a Nemzeti Választási Irodába mennek majd el a képviselői papírokért.

 

Visszasírják Demszkyt

Tarlós István képtelen volt a Fidesszel szemben képviselni Budapest érdekeit 

– állította az interjúban Gy. Németh Erzsébet, aki szerint a Demszky-korszakban, ha nagy harcok árán is, de a főváros minden kormánytól megkapta a szükséges forrásokat, amiből hol jobb, hol rosszabb színvonalon tudta működtetni és fejleszteni a várost. – 2010 után egyre vékonyabb sugárban csordogált a pénz, […] 2019-ben Orbán Viktor nagyon rossz vágányra állította a fővárost. A leköszönő alpolgármester arról nem tett említést, hogy milyen komoly beruházások is valósultak meg Demszky Gábor húsz éve alatt, miként arról sem beszélt, milyen eredményeket ért el a főváros Tarlós István főpolgármestersége alatt.

Borítókép: Gy. Németh Erzsébet (Fotó: MTI/Kovács Attila)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Belföld (11) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Nézőpont (1) Vetítő (30) Történelem (18) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Gazdaság (710) Mondom a magamét (7616) Mozi világ (440) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2805) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1582) Életmód (1) Heti lámpás (314) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (9) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>