Ma 2024 június 24. Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
Hadházy Ákos hangja a csőcselék hangja

Hadházy Ákos hangja a csőcselék hangja

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Nem tudom, melyik az aljasabb kijelentés...

 

Ha most is túlsiklunk, akkor majd a következő alkalommal is nyugodtan túl fogunk rajta siklani, és akkor 2030-ban vagy ’40-ben esetleg, ha a koleszterin nem oldja meg a problémát, akkor majd gondolkodhatunk ezen.

Ezeket a visszafogottnak és elegánsnak cseppet sem nevezhető gondolatokat nem más mint, Hadházy Ákos fogalmazta meg. A veretes felszólalásnak a CEU biztosította a helyszínt, amely valamiért nem akar tudomást venni arról, hogy a gaz kormány elüldözte Magyarországról, az esemény szervezéséről pedig a TASZ gondoskodott. 

Gyuri bácsi, úgy tűnik, nem hajlandó belenyugodni a választás eredményébe, és továbbra is számolatlanul önti a pénzt élete legrosszabb befektetésébe; a honi ellenzékbe.

A végtelenül nagylelkű és bőkezű milliárdos által szponzorált rendezvényen megjelent politikusok a jelek szerint Soros úrhoz hasonlóan továbbra sem voltak képesek elvégezni a gyászmunkát, a sokkolóan nagy Fidesz-győzelmet ilyen terápiás jellegű beszélgetésen próbálják inkább feldolgozni.

Pedig a képlet roppant egyszerű: miután kicsit magukba szálltak és levonták a megfelelő következtetéseket, lehajtott fejjel, szerényen le kellene mondaniuk. Mindegyiknek. Demokráciákban a felelősség felvállalása ugyanis valami ilyesmiről szokott szólni.

Na de vissza Hadházy „úrhoz”!

Az ominózus mondattal kapcsolatban ugyan meg lehet próbálni hímezni-hámozni, ahogyan a gyáván bemutatott visszakozást a „nem is azt mondtammal” kezdődő védekezéseket is elő lehet szedni – ezt amúgy Ákosunk meg is tette, miután Deák Dániel felhívta a figyelmét arra, hogy átlépett egy határt –, csak épp nem érdemes. A Zuglóban győztes ellenzéki politikus egyértelműen Orbán Viktor általa kívánatos halálára célozgatott.

Abba most igazán ne menjünk bele, hogy miért van az, hogy a hópihe lelkű, mindenért is megsértődni képes libsevikek simán testszégyeníthetik a jobboldal politikusait, ilyen világot élünk; Csáki Judit és Bakáts Tibor vadul cigányozhat, Karácsony Gergely kövérezhet és alacsonyozhat, Márki-Zay Péter pedig hol zsidózhat, hol buzizhat mindenféle következmény nélkül, ez olyan rejtély, amit évek óta képtelen vagyok megoldani, de, hogy Hadházy odáig megy, hogy Magyarország miniszterelnökének a haláláról ábrándozik, az tényleg merőben új szintet képvisel.

Persze akár örülhetnénk is ennek a fejleménynek, hiszen az ellenzéki politikus ezek szerint tényleg annyira borúsan látja a kormányváltók jövőjét, hogy csak abban az egyben bízik, hogy Orbán Viktor egyszer a távoli vagy a közeli jövőben el fog hunyni, de azért álljon már meg a menet. Egy ilyen kijelentés még egy kocsmában a sokadik sör után is kiverné a biztosítékot, ehhez képest a jelen levők között egy sem akadt, aki akárcsak halkan megjegyezte volna, hogy Hadházy túl messzire ment.

Mindössze némán ültek, és  gondterhelten maguk elé meredve a cipőfűzőjüket szemlélték. A fülük botját sem mozdította egyikük sem. Sajnos ezen sem lepődünk meg, ugyanis valami hasonlót egyszer már volt szerencsénk átélni.

Egy alkalommal, januárban Márki-Zay Péter úgy érvelt amellett, hogy az ellenzék április 3-án el fogja söpörni a Fideszt, hogy meglátása szerint a kormány szavazói kezdenek elfogyni, mert hiszen a Covid úgyis az idősek közülük szedte a legtöbb áldozatot.

Nem tudom, melyik az aljasabb kijelentés, annyi azonban bizonyos, hogy a mások halálától győzelmet remélő politikusokról a magyarok elmondták a véleményüket. Minden eddiginél nagyobb győzelmet aratott a jelenlegi kormány.

Hadházy Ákos hangja a csőcselék hangja.

Borítókép: Hadházy Ákos (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Apáti Bence - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Belföld (11) Kultúra (9) Történelem (18) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Gazdaság (711) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Jobbegyenes (2819) Egészség (50) Mondom a magamét (7668) Nagyvilág (1310) Autómánia (61) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Politika (1582) Heti lámpás (320) Sport (729) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>