Ma 2020 július 14. Örs, Stella napja van. Holnap Henrik, Roland napja lesz.
Ez a mi tévénk!

Ez a mi tévénk!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Zsombi, te valamit félreértesz...

Történt, hogy György Zsombor, a sehol sem jegyzett Magyar Hang nevű hetilap főszerkesztője, azon kesergett a saját lapja cím oldalán, hogy kirúgták a Hír TV-ből.

Címet is adott a jóember: Orbán a vezérlőben. Szép, mondhatom! Már megint a kormányfő a hibás egy tulajdonosváltás miatt.

És természetesen, azzal, hogy újra a régi szelek fújnak a Hír TV-nél, már megint megszűnt (folyamatosan szűnik) a sajtószabadság.

Na, ide figyelj, Zsombikám!

A Hír TV soha nem volt a Tiétek, azt Mi hoztuk létre, a Mi tévénk. Ti csak bitoroltátok (vigyázat, a bitorol szó még többször elő fog fordulni a cikkben!). Ideig-óráig.

Igen, mindig is arra készültünk, hogy visszavesszük, kimondva, kimondatlanul. Igen, csak az alkalmat lestük.

Mert, ami a miénk, az a miénk! Mi csináltuk, mi találtuk ki, mi hoztuk létre, a mi csatornánk volt (most már újra az!). A nemzeti, konzervatív oldalé. A legfontosabb médiumunk, a koronaékszer. Még akkor is visszavennénk, ha nem akarnánk vele semmit. Csak azért is!

Te meg elmehetsz siránkozni akárhová, és telesírhatod a kis (pici olvasottságú, lásd még: jelentéktelen) újságod címlapját, hogy Te vagy a polgári Magyarország utolsó „orgánuma”. Attól ez még nem lesz így.

Érdekes módon temeted a Hír TV-t. Amikor meg elvettétek – és Kocsis Máté jól fogalmazott: elloptátok – akkor nem sírt ennyire a szád, sőt!

Úgy fogalmazol, hogy: egyértelművé vált, a Hír TV-ből a Fidesz újabb szócsövét hozzák létre.

Igen, meglepő? Mindig is az volt, ha így értelmezed, csak Ti elbitoroltátok.

És most ennek a bitorlásnak vége! Lehet, hogy neked fáj, de EZ, mármint, a Hír TV, a miénk.

Te meg mehetsz dolgozni: a Népszavához, Indexhez, RTL Klubhoz, HVG-hez, 168 órához, Magyar Narancshoz, ÉS-hez, 24.hu-hoz, ATV-hez, Klub Rádióhoz és a többi. A saját jelentéktelen lapodról már nem is beszélve!

Ami a miénk, az a miénk. Punktum!Csókol benneteket:
 Eleméry T. Olivér
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Mozaik (83) Történelem (14) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (489) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Egészség (50) Belföld (5) Életmód (1) Tereb (140) Tv fotel (65) Mondom a magamét (4655) Kultúra (6) Heti lámpás (241) Politika (1571) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (171) Jobbegyenes (1798) Sport (729) Autómánia (61) Gazdaság (652) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1450) Titkok és talányok (12) Vetítő (37)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>