Ma 2021 február 26. Edina napja van. Holnap Ákos, Bátor napja lesz.
Vadai Ágnes nagyon nagy szégyenbe maradt

Vadai Ágnes nagyon nagy szégyenbe maradt

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Na látod Ágika, ez a nagy helyzet!
Támadja a balliberális oldal a miniszterelnök fiának katonai tanulmányait.

Orbán Gáspár a brit Királyi Katonai Akadémia kilenc hónapos képzését végezte el a Magyar Honvédség ösztöndíjasaként. A Gyurcsány-párti Vadai Ágnes emiatt egyenesen dinasztikus diktatúrának nevezte Magyarországot, a Jobbik pedig a Honvédelmi Bizottság összehívását kezdeményezte. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint azonban Vadai gyáva, amiért egy politikus fiát veszi célba.

A miniszterelnök fiának, Orbán Gáspárnak a brit Királyi Katonai Akadémián végzett tanulmányairól cikkezett csütörtökön Telex. A baloldali portál azzal támadta a Orbán Viktor fiát, hogy a Magyar Honvédség ösztöndíjasaként végezhette el a kilenc hónapos kiképzést.

A portál hírére a Jobbik a honvédelmi bizottság összehívását kezdeményezi, szövetségesük a Gyurcsány-párti Vadai Ágnes pedig Magyarországot egy dinasztikus diktatúrának nevezte.

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint viszont amikor Vadai Ágnes a Honvédelmi Minisztérium államtitkára volt, hagyta, hogy eladják a honvédség fegyvereit és leépítsék a hadsereget. Vadait pedig gyávának nevezte, amiért egy politikus fiát veszi célba.

Porkoláb Imre, a Mathias Corvinus Collegium Vezetőképző Akadémiájának igazgatója maga is a brit elit akadémián végzett 25 évvel ezelőtt. Azt mondja, ide akkor is, most is bárki jelentkezhet aki megfelel a szigorú pszichológiai és fizikai állapotfelmérésen a kilenc hónapos kiképzés pedig brutálisan kemény.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón azt mondta: nemcsak a miniszterelnök fia vett részt külföldi katonai képzéseken.

Az Origo összesítése szerint 84-en harcászati, 25-en hadműveleti és 54-en stratégiai képzésen vettek részt. Ezeknek a képzéseknek pedig az a célja, hogy a vezetői képességeiket, szakmai kompetenciáikat olyan szintre fejlesszék, ami egy tiszttől a beosztásában elvárható.

Hír TV

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (14) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (171) Heti lámpás (252) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Politika (1574) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (505) Nagyvilág (1454) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Belföld (5) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Tereb (140) Egészség (50) Jobbegyenes (1967) Gazdaság (657) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Kultúra (6) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (5130) Vetítő (37)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>