Ma 2021 október 27. Szabina napja van. Holnap Simon, Szimonetta napja lesz.
Apáti Bence: A szemkilövető exminiszterelnök újabb meséje

Apáti Bence: A szemkilövető exminiszterelnök újabb meséje

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Gyurcsány egy kanapén ül és mesél. Gyomorforgató!

Kásás a hangja, néha kicsúszik a száján egy káromkodás; feltör, kibukik belőle egy b@zmeg időnként meg egy kurv@ra

Röhög, bratyizik. 

Mesél. 

Hazudik. 

Mint a vízfolyás. 

Hogy az nem is úgy volt. Illetve talán úgy volt, de, ha úgy is volt, akkor is okkal történt. 

Galléros pólóban, tornacipőben ül a díványon, így próbál fiatalosan jópofizni. 

Beszélgetőpartnerén nincs cipő vagy papucs, amin nem érdemes fennakadni. Ez a zokniban kuporgás Osváth Zsolt, vlogger műsorának egyik védjegye. 

Ismert emberek elmennek hozzá, lerúgják a cipőjüket, amitől fesztelenné(?) válnak és egy jót(?) beszélgetnek a kanapén a volt Való Világ szereplővel. 

Kuporgott ott már zoknira vetkezve Vona Gábor, Lakatos Márk, Kajdi Csaba, és Ördög Nóra is. 

Mostanában kapós lett Zsolt és az ő kanapéja, egyre többen vágynak a fiatal videós nappalijába. 

Meg a 100, 150 ezer főt számláló nézőjére és feliratkozójára. 

Rejtély, hogy miért nézik annyian és miért vágynak az  “A” kategóriás celebek, meg a jelenlegi és volt pártelnökök a díványára, hiszen a műsor nem formabontó - gondoljunk csak Lovász László Lakástalkshow című műsorára. Nem szoktak új, sokkoló információk sem kiderülni az alanyokról, a beszélgetések nem is különösebben viccesek, nincs lendületük, sodrásuk, sem elejük meg végük, de mégis; a YouTube sokszor logikátlan és érthetetlen világában mindez működik. Magyarországi viszonylatban kétségtelenül sok fiatal nézi az interjúkat.  

Értük, a fiatokért, az új nézőkért, a leendő szavazókért megy a harc. 

És miattuk ült a híres kanapéra, Gyurcsány is, aki nem kockáztatott meg újabb egy Hadházy-féle zokniincidenst, valószínűleg ezért maradt rajta a tornacipő, amit valamilyen kifürkészhetetlen okból az egész beszélgetés alatt egyfolytában babrál, simogat, csipked, nyomogat. 

És hát hazudik, ugye.

Mint a vízfolyás. 

Összeakad a nyelve, kortyol, majd hazudik tovább, például a kiszivárgott beszédéről. 

Szerényen megjegyzi, hogy az őszödi volt minden idők egyik legnagyszerűbb szónoklata. Meg azt is, hogy ugyan kicsúszott a száján néhány káromkodás, de ő csak fel akarta rázni a párttársait és a szoci frakciót. Azt akarta mindössze elérni, hogy végre valaki csináljon valami nagyszerűt ezzel a kurv@ országgal. 

Azt, hogy egyébként a beszéd előtt is ő kormányozott, hogy az MSZP-

SZDSZ kormány volt az, amelyik négy évig nem csinált semmit, hogy ők hamisították meg a költségvetés adatait, hogy ők hazudtak arról, hogy mikre is készülnek a választás után, hogy eltitkolták a gazdaság valós állapotát vagy, hogy a kampány alatt többször is letagadták, hogy vizitdíjat és tandíjat akarnak bevezetni, hogy fel akarják emelni a gáz árát, hogy trükkök százai segítségével tudták csak megnyerni a választást, tehát hogy hazudtak reggel, éjjel meg este, arról hallgat a nagy mesélő. 

És Osváth Zsolt sem kérdez rá a nyilvánvalóra. 

Aztán előkerülnek a 2006-os őszi események. A rendőrterror, a símaszkos, azonosítószám nélküli bűnözők. 

A szemkilövetések. 

A kardlapozás, az ártatlan tüntetők összeverése. 

Gyurcsány persze nem emlékszik ilyesmire. Szerinte a rendőrség csak sete-suta volt. 

A nagy mesélő azt mondja;  ahol barikádokat emelnek és ahol autókat gyújtanak fel, ott bizony mindenhol megindulnak a rendőrök. 

Na igen, csak egyrészt azokon nincs símaszk, viperával sem hadonásznak és nem is tépkedik le magukról - feletteseik parancsára - az azonosítószámaikat. 

Másrészt 2006. október 23-án az Astoriánál, amikor a “rendőrök” elkezdték célzottan, szemmagasságban lövöldözni  az embereket, még egyetlen barikád sem állt és egy fia autó sem lángolt. Amikor úgymond megindult a lovasroham, nem égett egyetlen kocsi sem. Amikor a rendőrök válogatás nélkül, minden eléjük kerülőt összevertek, viperával csapkodtak, bakancsban rugdostak, még egyetlen barikád sem állt. 

Nem sete-sután, hanem vér és bosszúszomjas bűnözőként viselkedtek  2006-ban a rendőrök. 

Ferenc, a ripacs végül előveszi egyik legújabb karakterét, az aggódó apát. 

A színészpártelnök, könnybe lábadt szemekkel arról kezd beszélni, hogy milyen volt neki, amikor golyóálló mellényt kellett  adnia a gyerekeire. 

Most belőlem  szalad ki egy káromkodás. 

Az ember, aki szakszerűnek és arányosnak nevezte a viperás símaszkos mocskok kegyetlenkedéseit, most, 2020-ban, arról próbálja meggyőzni a fiatalokat, hogy igazából ő az áldozat, és arról, hogy  2006-ban nem az ellene utcára vonulóknak, hanem a gyerekeinek volt veszélyben az életük. 

Gyomorforgató.

Apáti Bence - ]]>www.hirtv.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (6) Nagyvilág (1463) Mondom a magamét (5660) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Szépségápolás (15) Gazdaság (662) Heti lámpás (255) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Tereb (138) Jobbegyenes (2135) Történelem (14) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Egészség (50) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Életmód (1) Politika (1578) Irodalmi kávéház (506) Kultúra (6) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>