Ma 2024 március 01. Albin napja van. Holnap Lujza napja lesz.
Bayer Zsolt: Reggeli idegméreg

Bayer Zsolt: Reggeli idegméreg

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ezt olvassák el!

Reggeli lapszemle, Mandi, cím: Hivatalos ukrán álláspont: Oroszországnak a jelenlegi formájában teljesen meg kell szűnnie.

Mindezt mondja Olekszij Danyilov, az ukrán nemzetbiztonsági és védelmi tanács titkára.

Vérnyomás: az egekben; kávé: már nem kell...

S amikor az ember végig olvassa az egészet, csak romlik a helyzet. Kérdés: mit szólnál hozzá, te idióta, aljas ukrán fasz, ha valaki így indítana reggel: Ukrajnának a jelenlegi formájában teljesen meg kell szűnnie...

Na? Hogy tetszene?

Igyekszik az ember, hogy végsőkig szolidáris legyen a megtámadott Ukrajnával, de ezek az idióta ukrán "politikusok", ezek az egybites, szar ukrán gazemberek fölöttébb megnehezítik ezt a dolgot...

Hivatalos ukrán álláspont: Oroszországnak a jelenlegi formájában teljesen meg kell szűnnie

Ukrajna ezúttal sem a reálpolitika felől közelített.

Olekszij Danyilov, az ukrán nemzetbiztonsági és védelmi tanács titkára Facebookon tett közzé egy poszot, amelyben felsorolja, miért is kell Oroszországnak a jelenlegi formájában teljesen megszűnnie az ukránok szerint.

Danyilov többek között olyanokat ír, hogy ha Oroszország „keresztezi Ukrajna útját”, akkor az mindig gyilkossággal, szenvedéssel, több millió áldozattal jár együtt. Szerinte az oroszok évszázadok óta próbálják megsemmisíteni az ukrán nyelvet, kultúrát és történelmet.

A védelmi tanács titkára azt is kinyilvánította, hogy

Oroszország „az egyetemes rabszolgaság területe, olyan terület, ahol az erőszak a norma”,
valamint az oroszok csak akkor tudnak életben maradni, ha „térdig gázolnak a saját vagy mások vérében”.

Hangsúlyozta: szerinte

Oroszországot nem lehet meggyógyítani,
mert olyan politikusok vezetik, akik mentális zavarokkal: kisebbrendűségi komplexussal, megalomániával és üldözési mániával küzdenek.

(forrás: mandiner.hu)

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Gazdaság (699) Mozi világ (440) Autómánia (61) Heti lámpás (307) Irodalmi kávéház (535) Történelem (17) Sport (729) Mondom a magamét (7431) Belföld (10) Vetítő (30) Nagyvilág (1309) Politika (1582) Szépségápolás (15) Életmód (1) Jobbegyenes (2764) Tereb (146) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Egészség (50) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>