Ma 2022 május 18. Erik, Alexandra napja van. Holnap Ivó, Milán napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Inkább leszek betyár...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Maga beszél jogállamiságról?

1956-ban a „testvéri szovjet csapatok” is a „népet” jöttek megvédeni a „fasisztáktól”.

„Az EU-s támogatásokat Orbán korrupt rendszerétől akarjuk megvonni, és nem a magyar néptől – mondta Katarina Barley, az Európai Parlament (EP) szocialista (»német«) alelnöke. Ó, mennyire ismerjük mi már ezt! 1956-ban a »testvéri szovjet csapatok« is a »népet« jöttek megvédeni a »fasisztáktól«, ahogy a Varsói Szerződéssel mi is a csehszlovák népet mentünk »megvédeni« az ottani »fasisztáktól«. (Hogy ki a fasiszta, azt én döntöm el…) Nagy fétis a nép, különösen, amikor farizeusok a népre hivatkozva művelik gazemberségeiket, s még rosszabb, ha ilyenkor ki sem látszanak küldetéstudatuk mákonyából.

Maga éppen ilyen. Maguknál Helmut Kohl óta nem akadt egy államférfi sem. Ezért van ez a hangzavar. Maga beszél korrupcióról? A maga hazájában (elnézést, amiért ezt az ódivatú, a maga számára nyilván értelmezhetetlen és »völkisch« fogalmat használom) a legnagyobb bank, a Deutsche Bank több mint egy évtizedig mosta illegális fegyverkereskedők, kábítószer-kereskedők, észak-koreai diktátorok és terroristák pénzét. A bankfelügyelet meg félrenézett, igaz? Vespasianus császár örök igazsága mint döglött ló kandikált ki a »feddhetetlenség« és a »transzparencia« alól…

Maga beszél jogállamiságról? A maga tartózkodási területén az állam egyszerűen kötelezi az ingatlantulajdonosokat, hogy migránsoknak adják ki házukat, lakásukat, és ha nem hajlandók erre, akkor az állam veszi ki és adja oda nekik. Örvendjünk, hogy egyelőre még csak kibérli az állam, és nem veszi el, igaz? Maguk beszélnek antiszemitizmusról? A maga tartózkodási területén az illetékes miniszter nyilatkozatban szólította fel a zsidókat, hogy ne viseljék nyilvánosan vallásuk látható jeleit, mert nem tudják garantálni a biztonságukat.”

Az eredeti, teljes írást ]]>itt olvashatja el]]>.

]]>www.mandiner.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1581) Tv fotel (65) Vetítő (30) Történelem (14) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Heti lámpás (259) Sport (729) Életmód (1) Autómánia (61) Tereb (141) Belföld (6) Gazdaság (664) Nagyvilág (1465) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Egészség (50) Jobbegyenes (2306) Mondom a magamét (6060) Irodalmi kávéház (513) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>