Ma 2024 július 21. Dániel, Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
bc2cd62f0d53a6ce45f88395a72493a7.jpg

Bayer Zsolt: Hochgebildet

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Még meg sem történik valami igazából, és már tud róla az egész világ. Ez az információs társadalom csodája és veszte.

Máskor még ki sem húzzák a lottószámokat, de már megjelennek a szerb tévé képernyőjén. Sok lehet arrafelé a mentalista. (A mentalista régen bűvész volt, és olyan emberi. Az információs társadalomban mentalista lett, és embertelen kretén. Mint minden és mindenki. Majdnem…)

Szóval, máskor szárnyalnak a hírek, megelőzik önmagukat. Ránk telepszenek, befolyásolnak, meghatároznak időt, teret, „közbeszédet” – bármit is jelentsen ez a marhaság.

De érdekes módon vannak hírek, amelyek vánszorognak. Már születésük pillanatában aggastyánok. Képtelenek beteljesíteni önmagukat, képtelenek ránk telepedni, befolyásolni, nem határoznak meg semmit az égvilágon, és nincsenek jelen a közbeszédben.

Ezeket a híreket onnan lehet megismerni, hogy kivétel nélkül fontosak.

Ezek az aggastyánként világra jövő és mindjárt el is pusztuló hírek a legfontosabbak. Ezért kell pusztulniuk. Nehogy a „köz” olyasmivel foglalkozzon, ami számít.

Egy ilyen aggastyánként született hír látott napvilágot még július 18-án Németországban. S eddig vártam, hátha mégis elvánszorog idáig. Nem vánszorgott el, hát most ismertetem szegényt, legalább így, haló poraiban. Nem másért, csak azért, hogy tudjuk: miképpen is képzelik el a menekültkérdés kezelését odaát, a fényességes Nyugaton.

Nos, 2015. július 18-án, 18.45-kor a német RTL híradójában (RTL Aktuell) hangzott el először a hír. Majd tizenöt perc múlva átvette a német közszolgálati televízió, a ZDF, méghozzá legfontosabb hírműsorában, a „ZDF haute”-ban.

Nevezett csatornák nevezett műsoraiban ismertették a német kormányzat tervezetét a menekültkérdés (Flüchtlingsfrage) kezeléséről. (Szigorúan „kezelésről” beszélünk, szó sem esik „megoldásról”!)

A „kezelés” lényege igen egyszerű, és igazából semmilyen meglepetéssel nem szolgál. Pontosan olyan kezelésről van szó, amelyet az erős alkalmazhat, és alkalmaz is.

Történik ugyanis a német elképzelés szerint az, hogy a „kiemelt képzettségű”, „kiemelten tehetséges” (hochgebildet, hochbegabt) menekülteket kiválogatják, összeírják, kartotékolják, s ők, amennyiben folyamodtak menekültstátusért, azt gyorsított eljárásban megkapják. Egyszersmind gyorsított eljárásban megkapják a tartózkodási engedélyt és az úgynevezett kék kártyát (blue card) is, amely az amerikai zöld kártya mintájára a munkavállalási engedéllyel egyenlő, és az állampolgárság előszobája.


Tehát: a menekültek és gazdasági bevándorlók összlétszámához képest elenyésző nagyságrendű, nyelveket beszélő mérnököt, programozót, bármilyen felsőfokú műszaki végzettséggel rendelkező szakembert, orvost gyorsan kiválogatják, és ők kék kártyával a zsebükben maradhatnak. Megkapják az összes státust, amit akarnak, és azonnal munkába állhatnak.

Nem annyira bonyolult ám ez gyerekek, mint ahogy látszik!

Mutti Merkel kimazsolázza a menekültek tömegéből a használható néhány százalékot, akik képesek beilleszkedni a munka világába, és hasznot hajthatnak Németországnak. Azokat, akik a német szakemberekhez és felsőfokú végzettségűekhez képest aprópénzért beállnak boldogan dolgozni, és a szintén elöregedő és önmaga reprodukciójára is képtelen német társadalomban majd megtermelik a német idősek nyugdíját. A menekültek és gazdasági bevándorlók egyre kezelhetetlenebb tömegéből azok, akik megtermelnek majd nagyjából harmincezer eurót, legfeljebb nyolcezer euró ráfordítással, na azok maradhatnak.

Rendben van, de mi lesz a többivel? Azzal a tömeggel, amelyre nincsen szüksége a német gazdaságnak, és egyetlen gazdaságnak sem? Azzal a tömeggel, amely kulturálisan és mindenhogyan alkalmatlan és képtelen a beilleszkedésre, a hasznos munkára, amelyik nem beszéli a nyelvet, és nem is fogja megtanulni – szóval mi lesz a bevándorlók tömegének kilencvenöt százalékával?

Na, azokat fogják visszazavarni Magyarországra.

És nem csak Németországból – mindenhonnan. Mert ne legyenek illúzióink: a német „kezelést” fogják alkalmazni a franciák is, az olaszok is, ezt fogja alkalmazni az egész Nyugat.

A haszontalan és kezelhetetlen tömeggel meg foglalkozzon a vesztes Kelet.

Azoknak majd mossa a lábát pár idióta széplélek a Keletiben, mi pedig etetjük, ruházzuk őket az idők végezetéig.

Mindössze ennyit jelentettek be a német televízióban 2015. július 18-án, 18.45-kor.

Ebből nem lett hír.

Talán nem véletlenül.

De mostantól ezen információ birtokában kéretik viszonyulni a déli kerítéshez is. És mindenhez, ami menekültügyben történni fog.

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarhirlap.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (537) Nézőpont (1) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (322) Nagyvilág (1310) Szépségápolás (15) Belföld (11) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Jobbegyenes (2825) Kultúra (9) Politika (1582) Vetítő (30) Mondom a magamét (7725) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Gazdaság (713) Tereb (146) Történelem (18) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>