Ma 2021 január 16. Gusztáv napja van. Holnap Antal, Antónia napja lesz.
Bayer Zsolt: Felháborító

Bayer Zsolt: Felháborító

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Persze, pontosan tudtuk, hogy ez lesz. Mégis mellbevágó...

Persze, pontosan tudtuk, hogy ez lesz. Mégis mellbevágó szembesülni a pőre ténnyel: immáron a jog köntösébe bújtatva zajlik az állam felszámolása, ilyen bírónak nevezett gazemberek segítségével. És immáron leadva a jelzés az összes hasonló, hajóskapitánynak és “embermentő NGO-nak” álcázott gazembernek és embercsempésznek is, hogy minden mehet tovább. És mostantól végképp nem számítanak a törvények, az állam erőszak szervezetei sem számítanak, azokkal is újat lehet húzni, sőt, meg lehet őket támadni, majd a “bírók” kihoznak a sittről, és nincsen többé állam úgysem.

Egészen addig fog ez menni, ameddig a társadalmak türelme elfogy, és a maguk kezébe veszik a dolgokat. Például a migráns ügyet és a határvédelmet. Remélem, minél hamarabb...

Egy olasz bírónő szabadon engedte a Sea Watch 3 kapitányát, aki így akár rögtön el is tudja hagyni Olaszországot.  Az embercsempészés ügyében való vademelésről csak július 9-én döntenek, addig Racketenek Olaszországban kéne maradnia.
Alessandra Vella olasz bírónő ejtette a  német kapitánynővel szembeni fennálló vádpontokat, éppúgy a hatósággal illetve olasz hadihajóval szemben tanúsított ellenállás vádját, mind a mások életének veszélyeztetését. 
 
Vella azzal indokolta meg a döntését, hogy a kapitánynő "a kötelességei keretében cselekedet".( im Rahmen ihrer Pflichten gehandelt habe). A bírónő azt is kiemelte, hogy Racket kénytelen volt Lampadeus felé hajózni, ugyanis a Tunéziai és Líbiai kikötök nem biztonságosak. 
A bírónő eddigi "érvelése" arra enged következtetni, hogy az embercsempészet vádját is ejteni fogják. 
Úgy tűnik Alessandra Vellának fontosabb, hogy részt vegyen a bevándorláspárti lobbiban, mint az olasz törvények és az saját olasz állampolgárok/rendőrök/katonák testi épsége illetve élete.  
 
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Heti lámpás (249) Belföld (5) Egészség (50) Nagyvilág (1453) Gasztronómia (539) Politika (1571) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (502) Gazdaság (656) Mozaik (83) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (1945) Tereb (140) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (171) Mondom a magamét (5037) Sport (729) Tv fotel (65) Életmód (1) Történelem (14) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (37)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>