Ma 2023 május 30. Janka, Zsanett napja van. Holnap Angéla, Petronella napja lesz.
e16e65a902a967138d691a03877d72cc.jpg

Bayer Zsolt: Kajajegy

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nicolas Sarkozy francia elnök levelet írt Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek. A levélből megállapíthatjuk, hogy a világ dolgai rendben mennek, a problémák megoldva, már csak egy kérdés van hátra: a magyarországi étkezési jegyek ügye.

Most a magyar kajajegyeken áll vagy bukik minden. Minden egyéb kipipálva.

Nem tudom, érzik-e a világ groteszkségét, torzszülötté válását. Csak egy pillanatra itt maradva a franciáknál: az önmaga liberalizmusára és szabadságkultuszára oly büszke nyugati civilizáció egyik zászlóshajója betiltja muszlim hitű polgárainak hagyományos női ruházatuk viselését. Befogadja a muzulmánokat, akik elvégzik mindazt a munkát, amire fehér francia már nem hajlandó. A frusztrált és a társadalom alján lévő muzulmánok egyetlen identitása a vallásuk – s e vallásnak elengedhetetlen kelléke a fejkendő, a burka stb.

S ezt nekik tilos a szabadság, egyenlőség, testvériség szülőhazájában. Miképpen amúgy tilos a kereszt is, és Európa alkotmányában nem szerepelhet a kereszténység. Minden homoszexuális falloszát lóbálva vallhatja meg a nyílt utcán „identitását”, de a fejkendő és a kereszt tilos. Ezt az Európát kell most szeretni.

Ez az Európa halott. Megölte a pénz. Kirké szigete lett az egész, s disznókká varázsolva zabáljuk a lótuszt. Egyetlen jelszó maradt, a termelékenység és a versenyképesség. Ami nem jelent mást, mint hogy a föld legszegényebb vidékein termeltetjük meg javainkat egy tál rizsért. S mindehhez óriási hitelbuborékokat fújunk, fújtunk, s most nézzük, miképpen fulladunk bele. De mielőtt végképp belefulladnánk, a világ pénzügyi körei még átveszik az irányítást a nemzetállamok felett. Előbb kölcsönadnak, aztán ha nem tudod már visszafizetni, leváltják a kormányodat, és kinevezik a „szakértőt”. Amúgy pedig a kölcsönt már senki sem tudja visszafizetni…

És Sarkozy a magyar kajajegyekkel foglalkozik.

A világsajtó meg olyan undorító, aljas és hazug propagandába kezdett a kormány és Magyarország ellen, ami egyszerűen páratlan. A világsajtó most esszenciájában mutatja meg mindazt, amiről Julien Benda értekezett Az írástudók árulásában, a múlt század húszas éveiben.

Állunk a szakadék szélén – és nem értjük. Nem is érthetjük, hiszen gazdasági mutatóink alapján körbe kellene rajongani bennünket. Ehhez képest megy tönkre a forint, egekben az üzemanyagárak – és a világsajtó összes műveletlen bunkója, semmit sem tudó seggfeje és fizetett ügynöke belénk törölgeti a lábát. Kéjjel. A „rendszer” alrendszerei meg feltételeket szabnak: nem írhatunk új alkotmányt, fejezzük be a Gyurcsány elleni pert, engedélyezzük a homokosok házasságát – Sarkozy meg a kajajegyekkel foglalkozik. Tényleg olyan az egész, mint egy kedélyes elmegyógyintézet…

A tömeg pedig áll és vár. Zsigereiben érzi, ez az ő kormánya, s azt is, ha ezt a kormányt le tudja váltani az IMF, a szemét Le Monde meg a Nyugat akárhány hülye politikusa, akkor ők is le lesznek váltva. Akkor a magyar életlehetőségek is le lesznek váltva. Akkor megmaradhatunk lótuszzabáló disznóknak, csak a lótusz lesz egyelőre korlátozva, mert túl hedonisták voltunk ez idáig, és túl sokat fogyasztottunk.

Hát ezért kell megmutatnunk, hogy nem hagyjuk. S hogy a kormány nincs egyedül. Ki az utcára, barátaim! S halkan jegyezzük meg majd azt is, hogy igen, mi csatlakoztunk önként Európához, s hogy régi vágyunk volt ez minekünk már akkor, amikor a mai ellenfeleink még Moszkva seggében éltek. De Európa akkor szép és szerethető volt. S nem rajtunk múlt, hogy ez lett belőle. Ez a szellemi, lelki, erkölcsi reterát…

Bayer Zsolt - magyarhirlap.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Politika (1581) Nagyvilág (1306) Vetítő (30) Sport (729) Egészség (50) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Belföld (9) Irodalmi kávéház (521) Heti lámpás (264) Jobbegyenes (2620) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (681) Tereb (142) Mozaik (83) Történelem (15) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Mondom a magamét (6835)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>