Ma 2024 június 15. Jolán, Vid napja van. Holnap Jusztin napja lesz.
100 évvel Trianon után

100 évvel Trianon után

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Egy film, amelyet minden magyarnak látnia kell - ELSŐKÉNT CSAK NÁLUNK!

Most különleges akciós csomagunkban is elérhető, csak a Magyar Menedék Könyvesháznál!
]]>Drábik-Trianon csomag - 1 könyv - 2 mp3 CD - 1 DVD]]>

*
A Trianoni diktátum egy történelmi korszakváltás szégyenteljes produktuma!

Ugyanaz a hatalom, amely nekünk megcsinálta a Trianoni békediktátumot, ma a tömeges invázió támogatásával valójában egész Európa Trianonját készíti elő.

Trianon egy nemzetgyilkossági kísérlet volt, az Európa erőszakos betelepítését szolgáló invázió pedig Európa őshonos kereszténykultúrájú népeit akarja életterüktől megfosztani...”
(Dr. Drábik János)
*
Az első világháborút követő békeszerződések megkötésekor egy korszak zárult le az emberiség történetében. Rendszerváltás történt.

Dr. Drábik János szövegkönyve alapján készült eme film bemutatja az Államok Feletti Hatalom létrejöttét és szervezetét, amely előkészítette és kirobbantotta a Nagy Háborút. A történelemoktatás és az akadémikus történészek elhallgatják, elrejtik a valódi felelősök nevét, eredeti szándékait, amelyek kirobbantották az első világháborút, amely végső soron az 1000 éves Magyarország feldarabolásához is vezetett...

„Filmünkben az Államok Feletti Titkos Hatalmi Elit eredetét, születését, fejlődését és működését leplezzük le”.
*
A CMM TV stábja, Trianon-film Produkció névvel, egy leleplező és formabontó dokumentumfilm elkészítését tűzte ki céljául. A nemzetközi szabadkőművesség aknamunkájának köszönhetően napjainkra már megvalósulóban van ez az ezer évek óta tervezett Új Világrend és Világállam...

• Mikor született a Világállam terve?
• Kik a tervezők és kik a végrehajtók?
• Kik a kiválasztottak, akik évezredek alatt, szisztematikusan szervezték, építették titkos tervüket?

• Kik azok, akik világuralomra törve háborúk sokaságát zúdították az emberiségre?
• Hogyan és milyen céllal készítették elő az Új Világrendet, a nemzetek feletti Világállam megvalósítását?

A kérdésekre a közismert, a látható történelem nem ad választ. Ez a titkos szervezet láthatatlan, rejtőzködő és önmaga létezését is tagadja...
*
100 ÉVVEL TRIANON UTÁN

Az első világháborút követő békeszerződések megkötésekor egy korszak zárult le az emberiség történetében. Ez a Dr. Drábik János szövegkönyve alapján készült film bemutatja az Államok Feletti Hatalom létrejöttét és szervezetét. A Titkos Elit, a Brit világbirodalmon belül erősödött meg, az általa elképzelt Új Világrend létrehozása érdekében...
*
Meghatározás:

2 részes film, amely a magyar nemzet sorstragédiáját beindító Trianoni békediktátumról szól.
*
Általános leírás:

Látványos, jól felépített dramaturgiájú dokumentumfilm. Az állítások eredeti dokumentumokkal, illusztrációkkal igazolódnak. Nemzetközi forgalmazásra, angol nyelvre szinkronizált változat is készül. A tartalom Dr. Drábik János több évtizedes kutató munkáján alapszik.
*
Indoklás:

• Felderíteni, mikor és kik tervelték ki az első és az azt követő világháborút.

• Nyilvánosságra hozni a magyar néppel elkövetett páratlan igazságtalanságot.

• Magyar szemszögből vizsgálni a nemzetgyilkossági kísérlet végrehajtását.

• Elemezni, hogy a háborúba bevont nemzetek körében, mi módon tudta elérni a hatalom, hogy milliók gyilkoljanak és meghaljanak.

• Részleteiben felderíteni, hogyan jött létre a trianoni békeszerződés, kiknek érdekében született ilyen döntés.
*
Koncepció:

A Párizs környéki békék jelezték, hogy korszakváltás történt a világtörténelemben. Az Államok Feletti Hatalom, amely a brit világbirodalomban, mint inkubátorban megerősödött, és képessé vált az új világrend bevezetésére, lecserélte a vesztfáliai békerendszert egy, a nemzetközi jogot mellőző új rendre, amelyben már korlátozás nélkül érvényesülhetett az Államok Feletti Magánhatalom önzése, és a hazugság kultúrája. Ez a rendszer keresztényellenes és teljesen kiiktatja az erkölcsöt a nemzetközi kapcsolatokból...

100 év után eljött az idő, hogy megkérdezzék a magyar nemzetet a Trianoni békediktátumról. A magyar nemzetet az Európai Unió érvényes elveivel, törvényeivel és értékeivel összhangban megilleti a szabad véleménynyilvánítás Trianonról. Ha mellőzzük a Trianoni békediktátum és az azt megismétlő 1947-es párizsi békeszerződés érvénytelenítését, akkor is van lehetőség arra, hogy a méltánytalanul büntetett magyar nemzet erkölcsi elégtételben részesüljön. Ennek minimálisan magába kellene foglalnia a magyar egyetemek visszaadását Szlovákiában, Erdélyben és a Délvidéken is. Eljött az idő a gyalázatos Benes dekrétumok törlésére Prágában és Pozsonyban is. Ugyancsak itt az idő, hogy legalább néhány pont teljesüljön azokból az ígéretekből, amelyeket 1918. december 1-jén Gyulafehérváron tettek az ott összegyűlt románok...

Ennek megfelelően haladéktalanul meg kell adni az autonómiát Székelyföldnek, és biztosítani kell a magyar nyelv használatát a közigazgatásban is.
*
Konklúzió:

• Szükség van rá, hogy a földkerekség lakói megismerjék ezeket az összefüggéseket, mert ez a jövőről is szól.
• Szükség van rá, hogy a világ magyarsága tudatában legyen a nemzet ellen elkövetett merényletnek.
• Szükség van rá, hogy a történelmi Magyarország minden magyarja egy nemzethez tartozónak érezze magát.
• Szükség van rá, hogy a magyarság elégtételt kapjon az elszenvedett sérelmekért, a saját jövőjének és a magyar öntudat újraéledésének érdekében...!
*
Játékidő: 157 perc.
*

Trianon, szabadkőművesség, kulturális marxizmus, globalista pénzügyi elit, muszlim invázió és világjárvány: minden szerepel ebben a filmben! Ami a mi múltunk, az most Európa jelene...!

„Trianon egy nemzetgyilkossági kísérlet volt, az Európa erőszakos betelepítését szolgáló invázió pedig Európa őshonos keresztény kultúrájú népeit akarja életterüktől megfosztani... Ugyanaz a hatalom, amely nekünk megcsinálta a Trianoni békediktátumot, ma a tömeges invázió támogatásával valójában egész Európa Trianonját készíti elő...”
(Dr. Drábik János)
*
„Szívből ajánlom mindenkinek, elsősorban a történelmet oktató tanároknak és kutatóknak. Ugyan milyen más munkában van egyszerre, együtt szó a szabadkőművességről, a világot évszázadok óta irányító bankármaffiáról, és hogy egy újabb trianonként hogyan akarják a világjárványt is felhasználni Európa trianonjára...?”

„Köszönöm ezt a bátor és hiánypótló filmet! Valóban mindenkinek látnia kell! Döbbenetes, hogy mennyire kirabolták, megaláztak és félrevezettek minket. Döbbenetes, hogy ezt az aljasságot meg lehetett tenni egy néppel itt Európában!”

(Kocsis István)
*
„Megrendítő, szemfelnyitó film. Jó lenne, ha minél többen látnák és nem csak Magyarországon.”
„Türelemmel kivártuk a filmet és íme végre elkészült. Nagyon tetszett, kétszer is megnéztük. A képanyag kitűnő, a narráció, a tartalom gazdag és dicséretes.”
Egy új történelemszemlélet egyedülálló dokumentuma a film. Gratulálok ehhez az alapos csapatmunkához. Valóban nagyon fontos lenne egész Európát megismertetni ezzel a filmmel.”

(Juhász J. Zoltán)
*
NFT/25737/2020

Rendező - Producer: Juhász János Zoltán
Operatőr: Dávid Gyula svc.
Narrátor: Sinkovits-Vitay András
Légifelvételek: Juhász Péter
Zene: Csillag Endre, Juhász Zsolt, Uránia zenekar - Marosvásárhely, Kodály Zoltán

Képarány: 16:9 Hang: 2.0 Játékidő: 157'
Ez a DVD szerzői jogvédelem alatt áll. Tilos a DVD kép- és hanganyagának engedély nélküli többszörözése, bérbeadása, kölcsönzése, valamint nyilvános előadása, illetőleg sugárzás céljából történő felhasználása.
*
Felelős kiadó: Juhász János Zoltán
*
Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott!
Copyright © Trianon-Film 2020 Made in EU
A kiadványt támogatta az Országos Trianon Társaság
*

]]>Kiemelten ajánljuk mellé: ]]>A Tanácsköztársaság véres almanachja]]> ]]>A Trianoni gyalázat 100 éve]]> ]]>

*

]]>

]]>]]>
Ajánljuk mellé:

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Mondom a magamét (7652) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2813) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Kultúra (9) Autómánia (61) Mozi világ (440) Gazdaság (711) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Történelem (18) Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (319) Nagyvilág (1310) Szépségápolás (15) Politika (1582) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Sport (729) Életmód (1) Belföld (11)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>