Ma 2023 november 29. Taksony napja van. Holnap András, Andor napja lesz.
0b3c0e8b8fe2a1668c3e3cd27e5d151e.jpg

Sic transit gloria mundi

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Karácsony Gergely Szilveszter, amikor az áprilisi parlamenti választáson a XVI. kerületben sikertelenül indult, még maga sem gondolta, hogy pár hónappal később már egy teljesen más kerületben szerzi majd meg a polgármesteri bársonyszéket.

Azóta ő a baloldali média szemében az etalon. Ő a megtestesült jóság, a szelíd, de mégis határozott szemüveges srác a szomszédból, aki a szívén viseli a zuglói polgárok ügyes-bajos dolgait. Hétről-hétre rendre utasítja a gaz, népnyúzó, tolvaj Fideszes önkormányzati képviselőket. Véget vet a dőzsölésnek, a „luxuspolitizálásnak”.

Azon melegében rá is világított a jóságos Karácsony Geri, elődje Papcsák Ferenc „fideszkomisszár” vezette testület luxus verdáira, a nagy leleplezést ki is posztolta minden közösségi fórumon, talán még a Dörmögő-Dömötör is lehozta címoldalon. Természetesen nem mulasztotta el megmutatni azt sem, hogy ő bezzeg kerékpárral gurul be nap, mint nap a hivatalba.

Az RTL Klub kicsit sem elfogult híradójában a sok-sok negatív kormányt bíráló fröcsögés mellett a jó Gergely által irányított Zugló volt a paradicsom, a követendő példa.

Most azonban változott a helyzet, por került a gépezetbe, ugyanis kiderült, hogy a mostani zuglói önkormányzati parkolóban alig férnek el a baloldali képviselők és tanácsadóik által birtokolt luxus gépjárművek, méghozzá oly módon, hogy a vagyonnyilatkozataikból kimaradtak ezek a méreg drága ingóságok.

Erre mondják, hogy a fagyi visszanyalt.

Sic transit gloria mundi! – Így múlik el a világ dicsősége!

Csépányi Balázs

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (531) Történelem (16) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Nézőpont (1) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7237) Belföld (10) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (693) Politika (1581) Autómánia (61) Nagyvilág (1309) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Életmód (1) Jobbegyenes (2719) Egészség (50) Heti lámpás (279) Flag gondolja (34) Tereb (146) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>