Ma 2024 június 15. Jolán, Vid napja van. Holnap Jusztin napja lesz.
6d655c30b0f1cac29f95b4d604178d33.jpg

Huhogók, avagy a csőcselék lázadása 8.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Még 2012-ben kezdtem el írni egy sorozatot, Huhogók, avagy a csőcselék lázadása címmel. Ezekben az írásokban a baloldali életfilozófia, életszemlélet minden szegmense terítékre került.

Volt itt már szó Schmitt Pál lejáratásáról, az ősbunkó Pityinger „Dopeman” Lászlóról, a zsidó entellektüel Kertész Imréről, Ron Werber gyalázatos ármánykodásairól, a magyar kultúra és Orbán Viktor gyalázásáról.

De ilyen összehangolt, nemzetközi támadássorozatra, amely az utóbbi hetekben indult hazánk ellen, még nem volt példa. Több fronton folyik a küzdelem a polgári, nemzeti oldallal szemben.

Az ok végtelenül egyszerű.

A világ globális, baloldali érdekközössége nem tudja elfogadni azt a vitathatatlan tényt, hogy magyarországi diaszpórájuk, gyakorlatilag megszűnt létezni. Ne legyenek illúzióink, ők nem egy értékrend, vagy filozófia mentén kovácsolódtak össze, hanem a baloldal köpönyegébe bújva a globális tőke és a pénzvilág érdekeit igyekeznek érvényre juttatni.

A nacionalista, nemzeti, polgári értékrend számukra elfogadhatatlan és zsigerből gyűlölendő, hiszen az az ország, amely a saját nemzeti érdekeit előtérbe helyezi, az nem illik az általuk megálmodott liberális, internacionalista világba. Mert az az ország visszautasítja az uzsorakamatra pénzt kínáló IMF-et, az az a ország megsarcolja a bankokat, az az ország társadalmi együttműködést vár el a multicégektők  és még sorolhatnám…

Jelszavaik: esélyegyenlőség, szociális érzékenység, elfogadás, tolerancia, szabadság, demokrácia az ő szájukból mind-mind üres lózungok, üres demagóg jelszavak.

Ezeket az egyébként nagyon szép és tiszteletre méltó, magasztos fogalmakat, eszméket ők soha sem tudták tartalommal megtölteni, azért mert soha nem is akarták.

Sokkal inkább egyfajta inkvizítor szerepben tetszelegnek hosszú-hosszú évtizedek óta és tűzzel vassal harcolnak a fenti eszmék nevében azok ellen az országok, nemzetek ellen, akik nem hajlandók meghajolni a liberalizmus sötét,  hazug oltára előtt.

Miután rá kellett döbbenniük, hogy a hazánkba küldött vaskezű helytartójuk Ron Werber sem járt sikerrel, sőt a súlyos amerikai pénzekkel teletömött, kistafírungozott Bajnai Gordon is megbukott, kénytelenek a saját kezükbe venni az irányítást.

Jelenleg három fronton támadnak minket.

 Az egyik az amerikai kitiltási, korrupciós botrány, a másik az EU, illetve Brüsszel különböző fórumain való állandó vegzálás, folytonos nyomásgyakorlás, a harmadik pedig a hazai terep: a magyarországi zavarkeltés.

Ezért mozgósították, reaktiválták Demszkyt, Kunczét és ezért küldik csatába naponta az RTL-Klubot is.

A magyar választók idén három egymástól teljesen független választáson bizonyították be, hogy nem kérnek sem a hazai, sem pedig a nemzetközi baloldal ármánykodásaiból.

Az utóbbi hetek nemzetközi támadásai csak tovább erősítik Orbán Viktor kormányát, hiszen a magyar nép önérzetes, kuruc nép, nem tűri el, hogy neki bármit külföldről mondjanak meg.

A tervezett internet adó körüli társadalmi felháborodás is bele illik a képbe, hiszen már most látható, hogy a baloldal kezd rátelepedni a valóban össznépi felháborodásra és megpróbál az elégedetlenség által keltett hullámok hátán ismét hatalomra törni, illetve zavart, káoszt teremteni az országban.

Ne hagyjuk összetörni, eltiporni, semmisé tenni azokat a nagyszerű és valóban történelmi vívmányokat, amelyet sikerült az elmúlt négy esztendő alatt felépíteni, életre hívni. Ne adjunk magas labdát ilyen szerencsétlen adócskák bevezetésének a rémével, mert egyfelől nincs belőle akkora bevétel, ami indokolttá tenné, másfelől pedig, azt észre kellene venni, hogy az internet az egyetlen olyan terepe a társadalomnak, amely mindenkihez elér, mindenki számára kézzel fogható. Így ha valaki, - jelesül a kormány-, ahhoz próbál meg hozzányúlni akkor az ilyen hatalmas ellenállásba fog torkolni.

Összefoglalva:  a nemzetközi pénztőke elleni harcunkat folytatni kell, de okos ,megfontolt, kidolgozott lépésekkel, nem ilyen összetákolt, előkészítetlen és teljesen felesleges adók bevezetésével. Hiszen jobb, ha tudjuk, hogy csak arra várnak, ugrásra készen a szivart szívó, szesz szagú fejek, - hatalmas, kényelmes bőr foteljaikban terpeszkedve, hogy hibázzunk és ők a csőcselék hátán újra kiszolgáltatott, gyarmattá tegyék a hazánkat.

Ne engedjük!

Csépányi Balázs

 A sorozat korábbi részei:

Huhogók avagy a csőcselék lázadása  1.
Huhogók avagy a csőcselék lázadása  2.
Huhogók avagy a csőcselék lázadása  3.
Huhogók avagy a csőcselék lázadása  4.
Huhogók avagy a csőcselék lázadása  5.
Huhogók avagy a csőcselék lázadása  6.
Huhogók avagy a csőcselék lázadása  7.

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (319) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Egészség (50) Autómánia (61) Jobbegyenes (2813) Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Kultúra (9) Belföld (11) Flag gondolja (36) Gazdaság (711) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Politika (1582) Szépségápolás (15) Életmód (1) Sport (729) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Történelem (18) Mondom a magamét (7652)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>