Ma 2023 június 06. Norbert, Cintia napja van. Holnap Róbert napja lesz.
Dobrevék elkeseredett támadást indítottak

Dobrevék elkeseredett támadást indítottak

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Legyünk résen vasárnap!
A napokban nálunk járt az Eu soros elnöki tisztét betöltő Finnország miniszterelnöke, Antti Rinne.

A szociáldemokrata miniszterelnök számos esetben bírálta a magyar kormányt főként a jogállamiság kérdésében. Álláspontja szerint a jogállamiság elvének betartásához kellene kötni az EU-s források kifizetését finanszírozást.

Tudjuk nagyon jól, hogy ezeknek a támadásoknak az áll a hátterében, hogy hazánk teljes mértékben elutasítja az illegális migrációt és nem hajlandó befogadni migránsokat.

De nézzük meg, hogy mi is a helyzet Finnországban.

Egy 2018-as]]> tanulmány ]]>szerint, melyet a finn rendőr akadémia egy kutatója publikált, a 2016 óta elkövetett csoportos nemi erőszakok 93%-át iszlám bevándorlók követték el. ez az adat annak fényében még megdöbbentőbb, hogy ma lakosság mindössze 2,8%-át teszik ki a muszlim vallásúak.

A migrációs válság következtében, annak ellenére, hogy a jelenlegi kormány pont azt ígérte a választási kampány során, hogy csökkenti a bevándorlók számát, egyre több migránst fogadott be.

A ]]>nemi erőszakok száma,]]> jól kimutathatóan a migránsok számának gyarapodásával párhuzamosan kezdett el növekedni.

Ezért a kormány évek óta hazudik a lakosságnak a bevándorlás mértékéről.

Nos ennek az országnak a miniszterelnöke próbálta kiokatatni jogállamiságból és demokráciából Magyarországot.

Sőt találkozott Dobrev Klárával is, aki ]]>így kommentálta a]]> találkozójukat:

„(...) Azt kértem tőle, hogyha felfüggesztik a magyar kormány által lehívható uniós támogatásokat, akkor azokat tegyék közvetlenül megpályázhatóvá az önkormányzatok számára. (...) ”.

Úgyhogy legyünk résen vasárnap, mert nagyon úgy tűnik, hogy önkormányzati szinten szeretnének léket ütni a migránspárti erők a kormány bevándorlásellenes politikáján.

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1306) Mozaik (83) Jobbegyenes (2624) Belföld (9) Életmód (1) Gazdaság (681) Mondom a magamét (6854) Heti lámpás (264) Tv fotel (65) Tereb (142) Mozi világ (440) Történelem (15) Irodalmi kávéház (521) Egészség (50) Kultúra (6) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Politika (1581) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>