Ma 2021 április 18. Andrea, Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
Farkasházy Tivadar durva Orbán-fóbiában szenved

Farkasházy Tivadar durva Orbán-fóbiában szenved

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Undorító levelet írt!
Farkasházy Tivadar, a Heti Hetes egykori üdvöskéje a közösségi hálos profilján is közzé tette azt a Magyarország miniszterelnökének címzett nyílt levelet, ami a "független" vicclap, a Hócipő 2019/20 számában jelent meg először és amely a rajta elhatalmasodó súlyos Orbán-fóbiáról tanúskodik.

A levél természetesen eddig is használt, agyoncsépelt ballib lózungokat tartalmaz, amit már megszokhattunk.

Farkasházy szájából nem is idegen a sport témájú kirohanás, hiszen már korábban kijelentette, hogy azért szurkol a magyar labdarúgó válogatott vereségéért, mert akkor – az ő súlyosan beteg logikája szerint – Orbán Viktor is veszít, hiszen a miniszterelnök közismerten nagy barátja a focinak.

Egy új elem viszont bekerült Teddy levelébe, íme:
" (...) Ha nem veszi rossz néven, nemhogy nem gondolok Önökre tisztelettel és megbecsüléssel, de hátralévő éveimben minél inkább azon munkálkodom társaimmal, hogy Önök e nagy kánikula után minél hűvösebb helyre kerüljenek. Jó egészséget kívánva – hiszen így jóval több időt eltölthet majd ott, ahová már elég sokan kívánják.”

Farkasházy (társaival?), alig burkolt célzással, nemes egyszerűséggel hűvösre tenné Magyarország demokratikusan megválasztott miniszterelnökét! 

Bár a humor, mint ahogy halljuk a függetlenobjektívektől, kizárólag baloldali műfaj, ez a levél nem humor, sőt, beismerés és nyílt fenyegetés magyarország demokratikusan megválasztott miniszterelnöke felé. És ez még akkor is igaz, ha egy agyhalottaknak szánt vicclapban jelent meg.

Az pedig csak ráerősít a fenyegetés tényére, hogy facebook oldalán uszít tovább a Hetihetessel bukott tévés celeb.

De, ha legközelebb viccelni támad kedve Farkasházynak és meg szeretné nevettetni a mélyen tisztelt olvasóit, ajánljuk megtisztelő figyelmébe az általa preferált ellenzéki politikusok média szerepléseit.

Lásd.: Kunhalmi esetét a gonosz ajtóval, Varju páratlan talajgyakorlatait vagy éppen Hadházy felejthetetlen légtornász magánszámát. Végül, de nem utolsó sorban, Karácsony (főpolgármester-jelölt) Gergely szinte bármelyik médiaszereplését.

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (505) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (14) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (5234) Gazdaság (657) Rejtőzködő magyarország (171) Heti lámpás (254) Vetítő (37) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Politika (1578) Sport (729) Nagyvilág (1454) Életmód (1) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2009) Autómánia (61) Tereb (140) Belföld (6) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>