Ma 2024 április 16. Csongor napja van. Holnap Rudolf napja lesz.
3f1e51b9acdeea472eec220827dee3ae.jpg

Kampányradar - Fel, fel te éhes Liberális

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az ATV Egyenes beszéd című műsora, igazi kordokumentum. A magyar baloldal színe-java váltja egymást Kálmán Olgánál és mondja el, miként szeretné Orbán Viktort és „gonosz rezsimjét” elüldözni.

Bizony kedves barátaim, megy az osztozkodás, a helyezkedés, mert sokan szorulhatnak ki a húsos fazék melletti kényelmes helyekről. Nagyon jól mutatja a baloldal helyzetét, hogy még egy valós bázis nélküli mikro-párt, mint a Fodor Gábor vezette Liberálisok is ultimátumot adnak a szociknak, hogy milyen feltételek teljesülése mellett hajlandók csupán belépni a készülő nagy-nagy baloldali választási monstrumba.

Az emberek 2010-ben világos és egyértelmű véleményt mondtak az SZDSZ vezette honi liberálisokról. Most, hogy feltehetően elfogyott a lóvé, sorra tűnnek fel és köröznek keselyűként a konc körül a régi SZDSZ-es arcok.

Fodor, Kuncze, Magyar, Ungár jól ismert és jól kiismert politikusok. Igazi politikai hullák, egytől egyig. Most mégis próbálkoznak, szakértenek, okoskodnak, tülekednek.

Az elmúlt négy év alatt elfogyott az addig síbolt della és az addig jól bejáratott pénzcsapokat is elzárták.

Kell a pénz, mert éhesek az egykori pökhendi, beképzelt liberálisok.

Ha 2014-ben ismét vereséget szenved a baloldal, akkor már muszáj lesz elmenni  dolgozni a szabadelvű ”barátainknak”, ha nem akarnak a bolti lopáson ért egykori cimborájuk, Bakáts Tibor „settenkedő” sorsára jutni.

Kampányradarunk harmadik részét olvasták, hamaroson ismét jelentkezünk!

Csépányi Balázs

Kampányradar - Scheiring Gábor a hazudós

Kampányradar - "B" - terv

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1582) Sport (729) Nagyvilág (1310) Mondom a magamét (7536) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Belföld (10) Tereb (146) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2786) Nézőpont (1) Heti lámpás (312) Kultúra (7) Történelem (18) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Gazdaság (704) Életmód (1) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Egészség (50) Autómánia (61) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>