Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
ce12533fef6fbec2647b731a9a2830a0.jpg

Szerintem - Csizmadia Csaba Fradi naplója III.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
 

Óriási volt a pénteki derbi! Fantasztikus hangulatú, igazi rangadót nyertünk meg az ősi rivális ellen. Végtelenül boldog vagyok.

A mérkőzés előtt érezhető volt a csapaton a feszültség, tudtuk, hogy a két elveszített bajnoki után csak a győzelem az elfogadható. Ráadásul az Újpest ellen kellett bizonyítanunk, hiszen vissza szerettünk volna vágni a nagyon fájó őszi vereségért. Tisztában voltunk vele, hogy egy fradistának az Újpest legyőzése mindennél fontosabb, ezért az összetartáson Egerben, szinte tapintható volt volt az izgalom a srácokon.


fotó: Németh Ferenc

Azt a csodás hangulatot, ami fogadott minket a stadionban, azt a világ összes pályáján megsüvegelték volna. Nehéz mérkőzés volt, kemény ellenfélnek bizonyult az Újpest, de foggal-körömmel harcoltunk úgy, mint az oroszlánok és meg is lett az eredménye. Ezt a találkozot mindenképpen meg kellett nyernünk, magunk és a csodálatos szurkolóink miatt is. Sikerült végül a várva-várt győzelem, megtört a lila-fehér csapat elleni több, mint hét éve tartó átok. Azt az ünneplést amiben részünk volt, azt minden játékosnak át kellene élnie, hiszen ez adja meg az értelmét a focinak.
 

fotó: 100% Fradi
 
Én mindössze egy Liga-kupa mérkőzésen hagytam el győztesen a pályát az UTE ellen, így most éreztem meg először azt a mindent elsöprő szeretetet, ami egy ilyen nagy rangadón aratott győzelem után árad felénk a fanatikus szurkolóink felől. Tudtuk, hogy számukra is nagyon fontos ez a mérkőzés és közösen értük el ezt a nagyszerű eredményt, visszavágva az őszi fiaskóért. Nagy teher került le pénteken este a vállunkról, és bízom benne, hogy a további fordulókban nem fog megtörni ez a lendület és a bajnokság végén ismét együtt ünnepelhetünk egy nagyon szép eredményt.

Hajrá Fradi!

Csizmadia Csaba
Címkék:

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Jobbegyenes (2788) Heti lámpás (312) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Politika (1582) Belföld (10) Mozaik (83) Egészség (50) Flag gondolja (36) Gazdaság (705) Tv fotel (65) Nagyvilág (1310) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (18) Kultúra (7) Mondom a magamét (7546)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>