Ma 2024 április 25. Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.
6a540b418284c119c2633c08a4a979e9.jpg

Fradista szemmel: Nincs kegyelem!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ez a nagyon hangzatos, mondhatni „ütős” mondat a Ferencváros legújabb projektjének a Fradi Energiaitalnak a szlogenje. Ennek az új együttműködésnek, illetve az új Fradi terméknek a sajtó bemutatásával kezdődött a szombat esti Fradi-Pécs felvezetése.

Az ötlet kiváló, mint ahogy a többi Fradi termék kiválasztása és bevezetése is telitalálat. Reménykedjünk benne, hogy meghozza ez az új - egyébként nagyon ízletes - konstrukció is a várva várt sikert. A Fradi hivatalos oldalán, illetetve a Fradi média net csatornáján megtekinthető az a nagyon profi, szuper reklámfilm, amit készített a Fradi a termék promótálására.

Érdemes megnézni, nagyon jól sikerült!

Szóval nincs kegyelem ez az új szlogen, sőt Doll mester is azt hangoztatta a mérkőzést megelőzően, hogy az úgynevezett gyilkos ösztönt szeretné látni a srácok szemében. Ennek jegyében kezdtük tehát a Pécs elleni mérkőzésünket, bár a győzelem megszerzése kötelező volt, azért egy kicsit óvatosan álltam jómagam is ehhez a találkozóhoz, hiszen pár héttel ezelőtt a Debrecen otthonában győzött a Wéber csapat, nem kis meglepetést okozva.

Jól, összeszedetten kezdtük a játékot, de igazán nagy gólszerzési lehetőségeket nem tudtunk kialakítani. Meddő mezőnyben játszottunk, valahogy az utolsó átadások nem akartak összejönni. Szerencsére viszonylag gyorsan meg tudtuk szerezni a vezetést: egy nagyszerű Cukic passzt vágott be Nagy Dominik egykori csapatának a hálójába, első élvonalbeli találatát szerezve ezzel.

A gólt követően a Pécs nem igazán akart kinyílni, mi pedig továbbra sem tudtunk igazi gólhelyzetet teremteni.

A második játékrészben egy lapáttal rá tettünk, volt is 2-3 nagyobb helyzetünk, de csak a mérkőzés hajrájában sikerült Busai révén megszerezni a mindet eldöntő második találatot.

Mindenképpen megérdemelt volt a győzelmünk, talán maradt egy két gól a srácokban, ami nem is árt hiszen a hét végén Debrecenbe látogatunk. A találkozóról írva ki kell emelnem, hogy bemutatkozott Popov Patrik, aki még nem töltötte be a 17. életévét! Régen volt már ilyen, hogy egy ennyire fiatal, saját nevelésű játékosunk be tudjon mutatkozni az élvonalban!

Sok sikert Patrik!

Jegyzőkönyv:

FTC-PMFC 2-0 (1-0)
Nézőszám: 6023
FTC: Dibusz - Dilaver, Pavlovic, Nalepa, Bönig - Cukic (Busai, 79.), Nagy Dániel (Ugrai, 73.) - Nagy Dominik (Popov, 87.), Gera, Somalia - Böde
PMFC: Poleksic - Nagy J., Balogh B., Romic, Mohl - Horváth A. (Gránitz, 82.), Frőhlich (Manjrekar, 89.), Márkvárt, Kővári - Szatmári, Wittrédi (Heffler N., 46.)
Sárga: Cukic (13.), Márkvárt (20.), Romic (43.), Mohl (58.), Szatmári (70.)
G.: Nagy Dominik (12.), Busai (83.)

A gyilkos ösztön egyelőre még várat magára, de ezen az estén a Pécsnek nem kegyelmeztünk annyi bizonyos. Az igazán nehéz feladatok azonban még csak most következnek, mindjárt vasárnap az első a Nagyerdei Stadionban!

Hajrá Fradi!                           

Csépányi Balázs

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Életmód (1) Gazdaság (706) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7561) Kultúra (7) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Tereb (146) Vetítő (30) Heti lámpás (312) Jobbegyenes (2793) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1310) Egészség (50) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Tv fotel (65) Politika (1582) Belföld (11) Történelem (18) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>