Ma 2024 április 25. Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.
acfa64d59a2a4e2157d10b7f9b8a62f5.jpg

Szerintem - Csizmadia Csaba Fradi naplója 7.rész

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Aki kilátogatott vasárnap a stadionba, az  főként a második félidőben parázs hangulatú, küzdelmes mérkőzést láthatott. Sajnos a három pontot nem sikerült megszereznünk, de talán most játszottunk a legjobban a tavaszi szezonban.

Szerintem körül-belül nyolcvan százalékában a mérkőzésnek nagyon jól játszottunk, mi irányítottuk a találkozót, volt iram is, több nagy helyzetünk is volt. Az, hogy végül nem sikerült a győzelem és be kellett érnünk egy ponttal főként annak köszönhető, hogy a Végh Zoli nagyszerűen őrizte a Vasas hálóját. Három-négy alkalommal hatalmas bravúrjai mentették meg csupán az angyalföldieket a góltól.

 
Csizi fotóinak forrása - 100% Fradi sportmagazin

Nagyon bánt, hogy nem sikerült győznünk, hiszen ismét egy olyan szituációból kaptunk gólt, ami nem is volt helyzet. Kicsit erős ítéletnek tartom a tizenegyest, amit ellenünk ítélt a játékvezető, de most már ezen kár keseregni. Az eddigi mérkőzéseinken a küzdeni tudásunkat megmutattuk, most úgy érzem játékban is elég jók voltunk. Szép támadásokat vezettünk, azonban nem tudtuk gólra váltani a helyzeteinket.

A következő mérkőzésen, remélem mind a két dolog, a küzdeni tudás és a szép játék egyszerre fogja jellemezni a játékunkat. Úgy éreztem, éreztük, hogy a közönség is pozitívan értékelte a mai játékunkat, az elvesztett két pont ellenére. Sok sérültünk volt és azt a megoldást választotta Craig, hogy egymás mögött játszunk Wolfe-al, ő a középpályán én hátrébb. Nagyon jól megértettük egymást, jól éreztem magam a pályán, meg volt az összhang közöttünk. Amit előző naplóbejegyzésemben írtam, a pálya minősége nagyon sokat számított. Gyorsabb volt a játék, balról, jobbról mentek a beadások, a szabadrúgások is rendre pontosak voltak. Egyre jobbak leszünk - én úgy érzem, mérkőzésről-mérkőzésre fejlődünk. Köszönjük a bíztatást a lelkes szurkolóinknak, meg fogjuk hálálni!

Hajrá Fradi!

Csizmadia Csaba

 

 

 

 

Címkék:

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (312) Autómánia (61) Belföld (11) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (537) Történelem (18) Gazdaság (706) Szépségápolás (15) Életmód (1) Nézőpont (1) Flag gondolja (36) Sport (729) Jobbegyenes (2793) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7561) Kultúra (7) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Egészség (50) Nagyvilág (1310) Vetítő (30) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>