Ma 2017 március 25. Irén, Irisz napja van. Holnap Emánuel napja lesz.

Szerintem - Csizmadia Csaba Fradi naplója 6.rész

Flag
Még nincs értékelve
 

A vasárnapi mérkőzésünk egykor rangadónak számított. Ma sajnos a Vasas is és mi is gyengébben teljesítünk, mint annó, de a mérkőzés rangadó jellege megmaradt, mind a mai napig.

Hétfőn együtt edzett az egész csapat, kedden azonban csak az egyik fele, mert a másik fele Liga-kupa mérkőzést játszott Szombathelyen. Ugyanúgy készülünk a Vasa ellen is mint a többi mérkőzésre, de érezzük mi is, hogy a jó játékkal adósak maradtunk eddig, talán a zalaegerszegi mérkőzés kivételével.


Csizi fotóinak forrása - 100% Fradi sportmagazin

Próbáljuk begyakorolni azokat az elemeket, amelyeket a szakmai stáb előírt számunkra. Talán most már elmondhatjuk azt, hogy a tavaszi szezon legjobb minőségű pályáján játszhatunk vasárnap. Úgy érzem most már játékban is meg fog mutatkozni az elvégzett fegyelmezett munka. Eddig sem volt baj az akarással, küzdeni tudással, de a szurkolóink a jó, tetszetős játékot várják el tőlünk.

Nagy múltra tekint vissza ez a párharc a két fővárosi klub között. Sok-sok emlékezetes mérkőzés, sok-sok ferencvárosi siker. Remélem a hétvégi mérkőzés idézni fogja a régi Fradi-Vasas rangadók hangulatát.
Nagyon szeretem az esti mérkőzéseket, általában jobb hangulatúak, mint a délutáni összecsapások, ezért is örülök, hogy fél hatkor kezdődik a mérkőzés. Remélem sokan kilátogatnak a stadionba és bízom benne, hogy megörvendeztetjük a a nagyszerű közönségünket.

Hajrá Fradi!

Csizmadia Csaba

 

Címkék: