Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
6891c867c941293468c52c8eb6f904f1.jpg

Fradista szemmel – Consummatum est! - Bevégeztetett!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A mi szempontunkból vége a bajnokságnak. Az első három fordulóban a megszerezhető 9 pontból, mindössze kettőt sikerült begyűjtenünk, így kiszálltunk a dobogóért való harcból. El lehet és el is kell kezdeni építeni a következő szezon csapatát.

A múltunkból nem tudunk tovább megélni. Ha ez így megy tovább lassan mindenki belénk fog rúgni, mindenki le fog sajnálni minket.

Valamit tennünk kell! Ez így nem meghet tovább!

Fel kell hozni a második csapattól, az utánpótlásból a fiatalokat (Nagy Dominik, Péter Antal, Pantelisz stb.) el kell kezdeni felépíteni egy komoly játékerőt képviselő Ferencvárost, természetesen a mostani csapat gerincét megtartva, Dollban látok erre potenciált.

Öntsünk végre tiszta vizet a pohárba!

Most már ideje lenne kimondani, hogy ennyi volt, ne hitegessük tovább a szurkolókat bajnoki álmokkal, de még dobogós hellyel sem! Elveszítettük még a dobos hely megszerzésének a lehetőségét is.
Ez az őszinte igazság.
Taktikusan, okosan kell fociznunk a jövőben, alkalmazkodva a hazai viszonyokhoz. Egy olyan bajnokságban, ahol a tabellát a mostani forduló előtt 6 ponttal (!!) magabiztosan vezető együttes ilyen bunkerfocit, antifocit játszik, számos esetben 9-10 játékossal védekezve, megszállva a saját térfelét nem fizetődik ki az őszinte labdarúgás. Persze lehet azt mondani, hogy a gólok, pontok számítanak és ez igaz is, de ez egy olyan játék ahol szórakoztatni kellene a nézőket, szurkolókat.
(Bár ez a mostani MLSZ vezetőségének nem célja, sőt el kívánja sorvasztani azokat a klubokat ahol még létezik olyan, hogy szurkolás.)
Gondoljunk bele mondjuk az olasz bajnokságot vezető Juventus elmegy mondjuk Rómába, vagy Milánóba játszani, akkor megszállja a saját térfelét és kizárólag a hazai csapat hibájára próbál építeni? Vagy a Bayern München ellátogat Berlinbe, vagy akár Dortmundba akkor csak és kizárólag kontrákra próbál meg építeni, mondva jó az egy pont idegenben?
Ugye nem! De nálunk ez a nagy büdös helyzet!

A magyar labdarúgás halott, ezt bátran kijelenthetjük. Ezek után nem marad más hátra, mint az, hogy gratuláljunk a Loki idei megérdemelt bajnoki címéhez, mert azt be kell vallani, hogy minden ellenérzésem ellenére megérdemli a bajnoki címet a piros-fehér alakulat.
Ide ebbe a magyar közegbe hozták létre mesterségesen a Lokit a semmiből, körül-belül 10-12 évvel ezelőtt, és ebben a közegben lubickol is a mindenkori debreceni alakulat.
Az már más kérdés, hogy mire lesz, mire lehet elég a nemzetközi porondon ez a produkció ez a magyar posványos, büdös állóvíz.

A részletesebb véleményemet a magyar foci jelenlegi állapotáról Április 6. után fogom kifejteni!

Hajrá Fradi!

Csépányi Balázs

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Autómánia (61) Kultúra (6) Életmód (1) Szépségápolás (15) Heti lámpás (310) Jobbegyenes (2778) Vetítő (30) Nagyvilág (1309) Belföld (10) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (702) Történelem (17) Mondom a magamét (7501) Flag gondolja (36) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Politika (1582) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>