Ma 2024 április 20. Tivadar napja van. Holnap Konrád napja lesz.
420b12261b2f474ac52bd6a41c5ee6b7.jpg

Az RTL visszavág

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Méltó bosszúhadjáratnak lehetünk szemtanúi, hiszen az RTL Klub éppen véres szablyáját hordozza körbe a média virtuális világában, jelezvén, hogy fölveszi a kesztyűt a Kormánnyal szemben!

Majd ők megtorolják a reklámadót, meg az elnyomást, meg azt a faszit akit kirúgtak az Origótól, de már másnap a 444-nél dolgozott. Valami Sanyit… Külön is érdekes, hogy a baloldali trollsajtó milyen nyálcsorgatva szemlézi az RTL Klub híradóit, azaz ők mostanság nézik, vagy nézni kényszerülnek azt a műsort. HÁHÁHHHÁ!!!

Bármennyire is tiszteljük az RTL Klub eddigi kitűnő munkásságát, mégsem hiszünk ennek az igazsághadjáratnak a sikerességében. Az csatorna ugyanis eddig is nagyjából azt volt csak képes érzékelni a magyari valóságból, ha valaki, lehetőleg egy vicces nevű faluban, ittasan megerőszakolta a kutyák által szétmarcangolt anyját. Vagy, ha egy néni saját készítésű süteményt árul, hogy etetni tudja a katonai kísérletektől megmentett csonka orrú delfinjét, akit befőttesüvegben tart. Vagy, ha Győzike pukizott. Ha a csatorna a hírei közt meg is kísérel politikai témájú leleplezésekre, egész egyszerűen nem veszik komolyan a nézők. Az RTL Klub nyilvánvalóan nem a valóságban élő emberek adója. Műsorán csak szappanoperák, vámpíros-tankos sorozatok, meg életmód-tanácsadás szerepelnek. Egész napokat lehet ebben a rózsaszínű, eperszagú gennyben eltapicskolni. A híradó is csak azért van, hogy a nézőknek újból és újból bebizonyítsa, hogy ez a világ, ez az ország, meg a szomszéd is rossz és gonosz, és az életedre tör. Jobb, ha a tévé előtt ülsz bezárkózva, mert az sokkal biztonságosabb.
 
Ha az ebbe a létbe hipnotizált fogyasztóit érdekeltté akarja tenni a csatorna a reklámadó és a gonosz Kormány ármánykodása ellenében, akkor nem válogathat (saját) eszközei közt. Szépen lassan átpolitizálódnak majd a műsorok. A reggeli híradóban éhező és szomjazó szomáliai gyerekeket mutatnak, majd Orbán Viktort, amint épp tojásrántottát eszik reggelire, teával. Az Astro Showban Szegfű Tündérke összefogás-áldást oszt, majd 40 könyörgő kisnyugdíjas unokájáról veszi le a fideszcóreszt. A déli Fókuszban éhező és szomjazó etiópiai gyerekeket mutatnak, majd Orbán Viktort, aki ebédre rántott húst eszik kovászos uborkával, hideg vízzel. A Mentalista feltöri az Orbán Ráchel lagziján ellopott két telefon titkos kódjait, és megtalálja a Halálcsillag tervrajzát. Az Éjjel-Nappal Budapest következő részében Lázár János költözik a Pirike melletti szobába, de kiderül, hogy büdös a lába. A Heti Hetesben Gálvölgyi János letolja a nadrágját, és megmutatja Teddynek az Orbán Viktort ábrázoló tetoválást a hátsóján, majd mond egy viccet, amin még a tapsgép sem nevet. Végül az éjféli híradóban éhező és szomjazó szomáliai gyerekeket mutatnak, majd Orbán Viktort, amint lekváros kenyeret vacsorázik, tejjel.
 
És ezzel teljes a bosszú!
 
Az RTL Klub magatartása leginkább méltatlan egy magára valamit is adó csatornához. Orbán Ráchel esküvőjét ismételten elővenni meg egyenesen szánalmas. Csak hát úgy tűnik ennyi telik a szellemi munícióból. Ahhoz, hogy a kereskedelmi média szereplői képesek legyenek a mindennapok valóságához igazodni, ahhoz valódi, tényfeltáró anyagokat kellene készíteni, jelen lenni, kérdezni, érvelni. Viszont ez bonyolult. Egyszerűbb, ha kitalálunk egy országot, kitaláljuk az embereket, és kitaláljuk, milyen kitalált igényei is vannak a kitalált embereknek. Közben pedig szépen megélünk a reklámokból, amiket szintén kitalált embereknek készítenek. Ha ez ilyen egyszerű, akkor tényleg minek erőlködni.
Bezzeg, ha a kormány beleköp ebbe az állóvízbe, az más.

Akkor bosszút kell állni! Bárcsak menne még az újságírás…
 

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Titkok és talányok (12) Sport (729) Gazdaság (705) Politika (1582) Heti lámpás (312) Mondom a magamét (7546) Tv fotel (65) Életmód (1) Kultúra (7) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2788) Egészség (50) Tereb (146) Nagyvilág (1310) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (10) Mozi világ (440) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Történelem (18)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>