Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
0d7bd7b74eedf76ada2c7db4117c8b3c.jpg

Akkor most hülye az Atesz, vagy gazember?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Mikor reggel, mikor kinyílotta magát az internetet (megírom), az egyik első dolog, amibe beleszaladtam (kávé helyett) Atesz Origo-s interjúja volt. Miután pár óra elteltével sikerült felébrednem a kómából, eldöntöttem, ma nem leszek vele kíméletes. 

Eddig próbáltam kesztyűs kézzel bánni Atesszal (emberi méltóság, miegymás), de ennek most vége. Elhervadt a szegfű, megírom!
 
De mielőtt nekiesnénk az interjúnak, érdemes tisztázni, mit is tartottunk felőle itt a Toronyházban. Eddig azt gondoltuk, hogy egy legalább kis mértékben okos ember, és némileg dörzsölt. Egy szóval komoly politikusnak tartottuk. Azért azt el kell ismerni, hogy az, hogy kiebrudalta Gyuriferit a Maszopból és viszonylag rövid idő alatt maga alá gyűrte a hagyományosan erős platformokat a párton belül, az mindenképpen megsüvegelendő. Gyakorlatilag előtte senkinek sem sikerült. Mi meg ebből arra következtettünk, hogy meg van a magához való esze és politikai súlya. Lófaszt, babám! Nagyobbat nem is tévedhettünk volna, ugyanis kiderült, nem ő az okos, hanem a többi ilyen hülye. De tényleg. Más lehetőség nincs. Ez a fickó győzelemre készül! És irgalmatlan baromságokat beszél.
 
 
És akkor az interjúról. Szerinte tökéletesen csináltak mindent az elmúlt hónapokban, és semmit nem tenne másként. (Most érdemes 1-2 percre abbahagyni az olvasást, és emészteni ezt.) Mindent jól, és semmit másképp. Ez volt az a pont amikor már én is csatlakoztam a Boogieman féle Toronyházas konteo-bizottsághoz. Szerintem az se lehetetlen, hogy 2007-08 környékén született a szociknál egy egész évtizedet felölelő political masterplan, amihez megkeresték a fellelhető legnagyobb balfaszt, és a 2018-as választásra majd visszatér a "megújult" Lendvai-Baja-Hiller-stb csapat. Könyörgöm, az egész 2014-es évük arról szólt, hogy a "Bevezetés a kormányváltás módszerébe" című könyv összes pontjának az ellentétét csinálták. Ha az összeesküvés-elméletem nem jön be, akkor mást nem tudok mondani, ilyen ellenzéket kívánok minden jobber kormánynak. "Szerintem a január volt a legjobb időpont az összefogásra. Ekkor még volt idő arra, hogy a pártok és a jelöltek összecsiszolódjanak, de a Fidesznek már nem volt ideje szétverni az együttműködést." Nem ideje nem volt, Atesz, hanem érdeke. Fontos különbség. Mióta bevettétek Fletót, csökkent a négy párt (MSZP, E14-PM, MLP, DK) össztámogatottsága. Ki az a marha, aki ezt a szép fourway gangbang-partyt szétverte volna?
 
A végére hagytuk a legfinomabbat. Simon Gábort és az ő titokzatos millióit. A dolgok jelenlegi állása szerint a rendszerváltás utáni Magyarország legnagyobb botránya kezd kirajzolódni. Egy olyan botrány, mely ha zárójelbe nem is tesz minden eddigi korrupciós ügyet, de ha hasonló ütemben dagad, morális téren még az őszödi-beszéden is túlnőhet. Nem az ellopott összeg nagysága miatt, hanem az azt körülvevő egyéb dolgok miatt. Welsz öngyilkosság (selyemzsinór?), bissau-guineai útlevél, zárkaügynök, tudott-e róla Fletó és Atesz, rendszerszerűség, pártpénz-e, ha igen, hány ilyen van még, stb. És még mindig csak az elején vagyunk az egésznek. A legálszentebb megszólalás Atesztől az egész interjúban, hogy szerinte ha minden napvilágra kerül, akkor az MSZP tisztán kerülhet ki belőle. Szintén lófaszt babám.

Mesterházynak annyit sikerült kihoznia a helyzetből, hogy egyértelművé vált, vagy hülye, vagy tisztességtelen. Atesz! Inkább azt ismered el hogy hülye vagy, mint azt hogy gazember... ha gazember lennék, legalábbis így gondolkodnék... ha meg hülye, akkor meg tényleg annak is tűnnék, nem kellene úgy csinálni... De akkor most hülye az Atesz, vagy gazember?

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Kultúra (6) Történelem (17) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Belföld (10) Politika (1582) Autómánia (61) Életmód (1) Jobbegyenes (2778) Nézőpont (1) Vetítő (30) Tv fotel (65) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (537) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1309) Gasztronómia (539) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (7501) Heti lámpás (310) Gazdaság (702)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>