Ma 2024 április 30. Katalin, Kitti napja van. Holnap Fülöp, Jakab napja lesz.
Pillanatnyi memóriazavar

Pillanatnyi memóriazavar

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Az már több ízben kiderült, hogy nem Kerpel-Fronius Gábor a legélesebb kés a városházi fiókokban.

Karácsony Gergely is újfent meggyőződhetett róla, miután helyettese az ATV Egyenes beszéd című műsorában azt találta mondani, hogy tavaly felmerült a Városháza eladásának a lehetősége.

A főpolgármester-helyettes nyögvenyelős nyilatkozatának hallatán alighanem az egekbe szökött Budapest első emberének a vérnyomása. Bűnét súlyosbítja, hogy nem a Hír TV vagy valamely kormánypárt által megszállt „propagandacsatornán”, inkább az ellenzék által barátinak tartott ATV-n próbálta magyarázni a városházi bizonyítványt. A hangzatos átláthatóságért, részvételiségért, innovációért és a fenntartható fejlődésért felelős főpolgármester-helyettesi titulus büszke tulajdonosa szapora ööözések közepette elárulta: tavaly novemberben megvitattak egy dokumentumot, és ebben valóban felmerült a Városháza eladásának a lehetősége, de végül elvetették.

A memóriája azonban már nem a régi, vagy csak pillanatnyi zavar támadt benne, mindenesetre, némi homlokráncolásból és a stúdió egy távoli sarkának alaposabb megfigyeléséből erőt merítve jobban utánagondolt, és a műsorvezető rafinált keresztkérdésére – ki volt a dokumentum előterjesztője? –, kinyögte, hogy „részben” ő.

Ó, hát így már minden rendben van, hiszen csak „részben” Kerpel-Fronius úr az előterjesztő. Egyébként ő ott sem volt, nem látta, s különben is, csak egy-két félremagyarázott szóból következtettek arra – természetesen a sötét erők –, hogy valaki el akarja adni a Városházát.

Pedig erről szó sincs, éppen hogy venni akarnak egy újat.

]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Vetítő (30) Nagyvilág (1310) Irodalmi kávéház (537) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Sport (729) Politika (1582) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Heti lámpás (312) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (18) Mondom a magamét (7571) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Belföld (11) Gazdaság (707) Jobbegyenes (2794) Kultúra (7) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Mozaik (83) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>