Ma 2024 április 30. Katalin, Kitti napja van. Holnap Fülöp, Jakab napja lesz.
Rákay Philip: Beigazolódtak Reagan 1975-ben mondott szavai

Rákay Philip: Beigazolódtak Reagan 1975-ben mondott szavai

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Megdöbbentő üzenet az USA 40. elnökétől! Olvassák el!

Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni” – idézi Ronald Reagan 1975-ben – akkor még kormányzóként – mondott szavait Rákay Philip. A kommunikációs és médiaszakember véleménye szerint a későbbi amerikai elnök szavai mára beigazolódtak, mert, mint fogalmaz:

Mégis minek lehetne ma nevezni azt a beteges, szélsőliberális, politikai korrektségbe csomagolt véleményterrort, amelynek égisze alatt minden másként gondolkodó – a liberó null tolerancia jegyében – azonnal megbélyegezhető, kirekeszthető?

Rákay Philip hozzáteszi: amikor a liberálisok szerint a dolgok valódi néven nevezése maga az ősbűn, s mindent áthat már az általuk sulykolt „orwelli újbeszél”, mint a legújabb, XXI. századi diktatúra egyetlen, elfogadható, szalonképes kifejezőeszköze, amely veszélyes ideológia hordozója is egyben. A liberális diktatúráé, az általuk uralt véleményterroré, azaz a liberálfasizmusé.

 

A kommunikációs és médiaszakember hangsúlyozta:

a politikai korrektség diktatúrája egyfajta fasizmus, bizony az.

Ahogy az USA-ban a feketébe öltözött, arcukat eltakaró, masírozó, fosztogató, gyújtogató, szobordöntögető, gyilkoló terrorszervezet az ANTIFA is csak nevében fasizmus ellenes, valójában ő maga a megvalósuló fasizmus egyik előszobája. De gondolhatunk például a hatalmas technológiai világcégek szolgáltatásira is, amelyek az egész világra kiterjesztve jelentenek központosított erőt – mutatott rá.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (7) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (312) Gasztronómia (539) Történelem (18) Vetítő (30) Gazdaság (707) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7571) Politika (1582) Jobbegyenes (2794) Sport (729) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Belföld (11) Mozi világ (440) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Tereb (146) Mozaik (83) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>