Ma 2024 május 23. Dezső napja van. Holnap Eszter, Eliza napja lesz.
Gyűlöletcunami és lincshangulat Magyar Péter vidékjárásán + videó

Gyűlöletcunami és lincshangulat Magyar Péter vidékjárásán + videó

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A láthatóan ideges és zaklatott Magyar reszketett...

Magyar Péter ahelyett, hogy érdemi válaszokat adott volna arra, hogy milyen szerződésben vannak a Bajnai Gordonhoz köthető céghálóval, aljas módon ráuszította a tömeget a Magyar Nemzet riporterére és remegve elfutott a kérdések elől. Ahogyan arról a Magyar Nemzet beszámolt, Magyar Péter mögött máris megjelent a Bajnai Gordon nevével fémjelzett DatAdat cégcsoport. Mindez Magyarék oldalának adatvédelmi tájékoztatójából derült ki.

2024. február 29-én regisztrálták a Talpramagyarok.hu oldalt, ami Magyar Péterék közösségének és az egyesületnek a bemutatását hivatott szolgálni. A DatAdat-kör pedig ]]>rögtön feltűnik]]> a weboldal adatkezelési tájékoztatójában, ahol két hozzájuk köthető entitás is említésre kerül. 

Az Estratos Digital egy bécsi székhellyel alapított digitális ügynökség, aminek ügyvezetője Bajnai Gordon kormányának volt titokminisztere, a DatAdat-cégcsoport vezető figurája, Ficsor Ádám. 

A cégadatokból pedig az derül ki, hogy a Magyar Péter közösségének honlapján megjelenő vállalat lényegében nem más, mint a DatAdat-cégcsoport korábbi osztrák leányvállalata. A Magyar Péterék weboldalának adatvédelmi tájékoztatójában feltűnő másik entitás a Lunda, amely egy adománygyűjtő platform. Ezt a terméket szintén a DatAdat fejlesztette.

 A Magyar Nemzet erről szerette volna kérdezni Magyar Pétert Gyomaendrődön, 

azonban a láthatóan ideges és zaklatott Magyar először letagadta, hogy bármi köze lenne Bajnaiékhoz, majd aljas és gyáva módon a tömegbe menekült, és a Magyar Nemzet stábjára uszította a felhergelt tömeget, hogy ne kelljen érdemi válaszokat adnia.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (9) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2805) Irodalmi kávéház (537) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7616) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (11) Vetítő (30) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Egészség (50) Gazdaság (710) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (314) Történelem (18) Sport (729) Autómánia (61) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>