Ma 2021 április 16. Csongor napja van. Holnap Rudolf napja lesz.
Szentkirályi Alexandra a szívünkből szólt

Szentkirályi Alexandra a szívünkből szólt

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ezért rettegett az ellenzék amikor kinevezték! Köszönjük Alexandra!
Semmilyen okkal, vagy szociális helyzettel nem indokolható, hogy egy ilyen erőszakos viselkedés megjelenjen az iskolai közegben – jelentette ki Szentkirályi Alexandra.

Szentkirályi Alexandra volt a Hír TV Magyarország élőben című műsorának vendége.

A kormányszóvivő beszélt a február elején elindult kormányinfó pluszról a koronavírus megfékezéséről és a pedagógus bántalmazásokról is. Bár még csak egy napja indult el a kormányinfó plusz kezdeményezése, de máris közel száz kérdés érkezett különböző témákban – mondta el a kormányszóvivő – hozzátéve, hogy ez azt mutatja, hogy „van erre a fajta még közvetlenebb információcserére igény az emberek részéről is”.

A koronavírussal kapcsolatban Szentkirályi Alexandra elmondta: „a kormány nagyon komolyan veszi a koronavírus helyzetet, de továbbra sem beszélhetünk arról, hogy lenne magyar érintettje ennek a helyzetnek”. Hozzátette, hogy a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy ez így is maradjon, akár eszközök terén, akár egy akcióterv keretében.

Példaként a reptereken és nagyobb közlekedési csomópontokon bevezetett intézkedéseket említette.

Az iskolai erőszak témakörében a kormányszóvivő elmondta: semmilyen okkal, vagy szociális helyzettel nem indokolható, hogy egy ilyen erőszakos viselkedés megjelenjen az iskolai közegben, akár a diák, akár a szülő, akár a tanár oldaláról. 

Amikor iskolába küldjük a gyermekeinket, akkor azt reméljük, hogy egy biztonságos helyre küldjük őket” – fogalmazott. Hozzátette, hogy a kormány azt vizsgálja, hogy akár jogszabályi szigorítással, akár kamerarendszer, vagy iskolarendészet bevezetésével hogyan lehet elejét venni ezeknek a helyzeteknek.

Kijelentette, hogy nem a büntetés a cél, hanem az, hogy segítsék a nyugodt körülmények közötti tanulást. Elmondta azt is, hogy a kormány anyagi segítséget is nyújthat az oktatási intézményeknek a kamerarendszer vagy az iskolarendészet járulékos költségeihez.

]]>www.mandiner.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (254) Irodalmi kávéház (505) Belföld (6) Politika (1578) Mondom a magamét (5229) Mozaik (83) Autómánia (61) Egészség (50) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Vetítő (37) Nagyvilág (1454) Gazdaság (657) Mozi világ (440) Életmód (1) Sport (729) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2008) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (171) Történelem (14) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (140)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>