Ma 2024 április 30. Katalin, Kitti napja van. Holnap Fülöp, Jakab napja lesz.
Tordai Bence visít, mert Orbán Viktor leszólta Marxot

Tordai Bence visít, mert Orbán Viktor leszólta Marxot

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Kimutatta a foga fehérjét a szivárványellenzék!

A balliberálisok egyik leghangosabb megmondóembere bebizonyította, ezek a kormányzásról álmodozó diplomás kommunisták tényleg semmit sem tanultak, és semmit sem felejtettek.

„Orbán Viktor írásba adta, tehát jól átgondoltan kinyilatkoztatta, hogy Karl Marx iránti megvetése nem kisebb (azaz lehet, hogy nagyobb is), mint a nácik iránt érzett megvetése. Nézzük meg kicsit jobban, mit is beszél a Fidesz-vezér! A nácik a gyilkos fajelméletet hirdetve és megvalósítva felelnek a hatmillió áldozatot követelő holokausztért, és a 73 millió ember halálával, és milliárdok mérhetetlen szenvedésével járó II. világháború kirobbantásáért.

Ezzel szemben Karl Marx egy évszázaddal korábban élt társadalomtudós, filozófus, teoretikus, a legnagyobb hatású modern gondolkodó, akinek az – Orbán szerint a nácikét is túlszárnyaló – bűne annyi volt, hogy írt és előadásokat tartott. Ő adta a legátfogóbb és -hatásosabb kritikáját a (XIX. századi) kapitalizmusnak, és nemcsak leírta a kizsákmányolás és elidegenedés jelenségét és jelentőségét, de ki is állt az alávetettek, kizsákmányoltak és megnyomorítottak mellett.”

Tordai Bence, a nulla százalékos Párbeszéd parlamenti ordítóembere, Karácsony Gergely pártszárnysegédje a Facebookon fakadt ki annak kapcsán, hogy Orbán Viktor miniszterelnök egy friss, Manfred Webernek címzett nyílt levelében kinyilatkoztatta: „Közép-Európában Marx, Lenin és a kommunizmus iránt érzett megvetésünk nem kisebb, mint amit a nácik és a nemzetiszocializmus iránt érzünk”.

Innen üzenjük Tordai elvtársnak: nem kérünk a szivárványkoalíciója (neo)kommunizmusából! Nem, nem, soha!

Fotó: MTI/Kovács Attila

Pintér M. Tibor - ]]>https://csakegymondat.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7571) Nagyvilág (1310) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (11) Sport (729) Autómánia (61) Tv fotel (65) Történelem (18) Heti lámpás (312) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (7) Flag gondolja (36) Gazdaság (707) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Politika (1582) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2794) Vetítő (30) Nézőpont (1) Egészség (50) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>