Ma 2022 május 28. Emil, Csanád napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
Karácsony bosszúja a jobboldali vezetésű kerületeken

Karácsony bosszúja a jobboldali vezetésű kerületeken

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ez egy őrült!

Elhanyagoltak a főváros fenntartásában lévő közparkok, játszóterek és közterek a jobboldali vezetésű kerületekben. A fideszes polgármesterek másfél éve szélmalomharcot vívnak a fővárossal, amely korábban az e városrészeket érintő útfelújításokat nullázta le. A helyi panaszok a kerületi polgármesterekhez érkeznek be, akik ha rendet szeretnének, kénytelenek a kerületük költségére, saját maguk elvégeztetni a főváros okozta áldatlan állapotokat – írja a Magyar Nemzet.

Kiégett gyep, nem működő közvilágítás, hajléktalanok, kosz és balesetveszélyes játszóterek – ez jellemzi a jobboldali vezetésű kerületekben a Karácsony Gergely által vezetett főváros fenntartásában lévő területeket, amelyek takarítását és karbantartását a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.-nek kellene elvégeznie.

A helyi fideszes polgármesterek érdemben intézkedni nem tudnak, de a lakossági elégedetlenség rajtuk csapódik le.

Szentgyörgyvölgyi Péter, Belváros-Lipótváros polgármestere a héten sokadik levelét írta meg a főpolgármesternek a]]> Vörösmarty tér elhanyagoltsága miatt.]]> Az önkormányzat szerette volna átvenni a tér kezelését, ám kérésüket a főváros elutasította. A belvárosi polgármester arra is felhívta Karácsony figyelmét, hogy takarítási gondok vannak az Astorián, a Deák Ferenc téren, a Kálvin téren és a Március 15-e téren is. „A számos üzemeltetési hiányosság miatt – mint a piszok, a kiégett növényzet, az elhanyagoltság – idestova egy éve kérem már a fővárost, hogy a belváros önkormányzata gondoskodhasson ezekről a terekről. A Vörösmarty teret illetően elutasítást, a Podmaniczky tér kapcsán pedig még csak választ sem kaptam” – írta közösségi oldalán Szentgyörgyvölgyi Péter.

A teljes cikket ]]>IDE kattintva ]]>tekintheti meg.

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1581) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2312) Mozi világ (440) Gazdaság (664) Vetítő (30) Életmód (1) Egészség (50) Tv fotel (65) Tereb (141) Irodalmi kávéház (513) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (6080) Mozaik (83) Nagyvilág (1465) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Belföld (6) Történelem (15) Heti lámpás (259)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>